Αθλητικά

Ατάκα… φωτιά από πρώην διαιτητή – “Εδώ το λάθος δεν συγχωρείται – Φανταστείτε να ήταν Έλληνας στη Λεωφόρο”

Ατάκα... φωτιά από πρώην διαιτητή - "Εδώ το λάθος δεν συγχωρείται - Φανταστείτε να ήταν Έλληνας στη Λεωφόρο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος διαιτητής και πλέον παρατηρητής και αναφέρθηκε στους Έλληνες ρέφερι και στα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Βαγγέλης Γρατσάνης: Ο πρώην διαιτητής και πλέον παρατηρητής μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, τόνισε ότι όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο πρέπει να συμφωνήσουν σε ένα μοντέλο επαγγελματικής διαιτησίας. 

«Φανταστείτε να ήταν Έλληνας διαιτητής χθες στη Λεωφόρο τι θα γινόταν. Το πρόβλημα είναι βαθύ και δεν ξέρω αν λύνεται. Από τότε που αποσύρθηκα από τη διαιτησία βλέπω μία αυξανόμενη και έντονη συζήτηση γύρω από τη διαιτησία, βλέπω μία συνεχόμενη αμφισβήτηση είτε μιλάμε για Έλληνα, είτε για ξένο ρέφερι κι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Λάθη υπήρχαν και θα υπάρχουν. 

Το θέμα είναι το πώς αντιλαμβανόμαστε το λάθος. Δυστυχώς στην Ελλάδα το λάθος δεν συγχωρείται. Όποιος κάνει το λάθος αμέσως αμφισβητείται. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Αυτοί που ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάτσουν όλοι μαζί στο τραπέζι και να συμφωνήσουν σε ένα μοντέλο επαγγελματικής διαιτησίας. Αν γίνει αυτό θα δούμε κάτι καλύτερο και ειδικά από τους Έλληνες διαιτητές. Η δουλειά πρέπει να ξεκινήσει από χαμηλά. Ταλέντα υπάρχουν, αλλά δεν μπορούν να αναδειχθούν», είπε ο Βαγγέλης Γρατσάνης.

diaititis diaitisia

To Top