Αθλητικά

Ατάκα… βόμβα για Γιάννη – “Είναι σε απόγνωση με όσα συμβαίνουν στους Μπακς”

Ατάκα... βόμβα για Γιάννη - "Είναι σε απόγνωση με όσα συμβαίνουν στους Μπακς"

Η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Μιλγουόκι έχει αρχίσει να απασχολεί τους πάντες στο ΝΒΑ κάτι που έχει φέρει τον Greek Freak σε… απόγνωση.

Σούπερ προσφορά για το Λιθουανία-Ελλάδα | 21+

Έντι Τζόνσον: Αρκετά μεγάλη είναι η δυσφορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάσταση που επικρατεί στους Μπακς, με την ομάδα του Μιλγουόκι να προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα γύρω του, με στόχο το πρωτάθλημα, όμως με τις δυσκολίες να είναι πολλές.

Μάλιστα ο πρώην Αμερικάνος άσος του Ολυμπιακού μίλησε, στο «SiriusXM NBA Radio», για τη στάση που κρατά ο Γιάννης απέναντι στους Μπακς και τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τι προσπαθεί να πετύχει με αυτό.

«Ο Γιάννης δεν συμβιβάζεται με τίποτα. Θέλει με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα όχι μόνο στους συμπαίκτες του, αλλά και στο front office πως δεν είναι ικανοποιημένος. Ο Γιάννης δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση με όλα όσα συμβαίνουν στους Μπακς και χαίρομαι πολύ που συμβαίνει αυτό», είπε ο Έντι Τζόνσον.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top