Αθλητικά

Ατακάρες από Θεσσαλονίκη μετά τον θρίαμβο με Άιντραχτ: “Ο ΠΑΟΚ θα δείξει κι άλλα πράγματα – Ηγέτης ο Ζίβκοβιτς”!

Ατακάρες από Θεσσαλονίκη μετά τον θρίαμβο με Άιντραχτ: "Ο ΠΑΟΚ θα δείξει κι άλλα πράγματα - Ηγέτης ο Ζίβκοβιτς"!

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σλάτζαν Σπάσιτς και μίλησε για τη σπουδαία νίκη-πρόκριση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τόνισε ότι περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα από την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν.

Αρχικά, ο Σλάτζαν Σπάσιτς μίλησε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ: «Τα παιδιά έπαιξαν πολύ ωραία, έδειξαν φοβερά πράγματα. Μόνο αυτά τα 10 λεπτά μετά το γκολ χάθηκε η ομάδα, δεν ξέρω γιατί. Αλλά μετά το γκολ που δεχτήκαμε ήταν πειθαρχημένοι και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Αν διάβασε σωστά το ματς ο Λουτσέσκου: «Πιστεύω ναι. Ήμασταν πολύ καλοί και οι αλλαγές βοήθησαν πολύ όταν μπήκαν, ο Κωνσταντέλιας, ο Μπράντον και ο Ντεσπόντοφ. Μου άρεσε πολύ η ομάδα. Δεν περίμενα τον Κεντζιόρα στόπερ και οι παίκτες βοήθησαν ο ένας τον άλλο. Είναι καλή η ατμόσφαιρα στην ομάδα, αυτό βοηθάει, είναι ανεβασμένη και θα πάει καλύτερα».

Αν ανεβαίνει ο πήχης: «Η Άιντραχτ είναι μια σοβαρή και πολύ καλή ομάδα. Πριν 2 χρόνια πήρε το Europa League έχουν καλούς παίκτες με νοοτροπία και πολύ δυνατή έδρα. Η νίκη αυτή σημαίνει πολλά πράγματα. Έχουμε καλό ρόστερ, έχουμε 17-18 παίκτες που όποιος μπαίνει μέσα βοηθάει πάρα πολύ. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα δείξουμε περισσότερα πράγματα».

Αν κλειδί ήταν ο έλεγχος του ρυθμού: «Σίγουρα είναι και αυτό. Η Άιντραχτ παίζει στην Μπουντεσλίγκα ένα πρωτάθλημα με πολύ δυνατά ματς κάθε εβδομάδα και πολύ γρήγορα. Ο Λουτσέσκου διάβασε το παιχνίδι, μετά από το κακό δεκάλεπτο, ηρέμησε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τον κόσμο που βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και μπορούμε να δείξουμε κι άλλα πράγματα. Νέοι παίκτες όπως ο Ντεσπόντοφ και ο Μεϊτέ είναι καλό ότι καταλαβαίνουν που βρίσκονται και μπορεί να δώσουν κι άλλα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Ζίβκοβιτς: «Οι εφημερίδες στη Σερβία γράφουν πολύ καλά πράγματα. Πάει πολύ καλά, του ταιριάζει ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη και ο «Ζίλε» θα είναι ένας ηγέτης στην ομάδα όπως ο Βιεϊρίνια. Βοηθάει τα άλλα παιδιά και εδώ στη σερβικά γράφουν πολύ μεγάλα πράγματα γι αυτόν. Δεν έπαιξε για δυο χρόνια στην Μπενφίκα αλλά στον ΠΑΟΚ είναι αλλιώς. Ξεχωρίζει, είναι σωστός και έχει νοοτροπία νικητή πάντα θέλει να κερδίζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα θα δείξει πράγματα και στη Super League. Έχουμε το παιχνίδι με την Ελσίνκι και μετά η κλήρωση».

To Top