Αθλητικά

Ατάκες… φωτιά από Ελ Καντουρί – “Να δείξω ότι αξίζω…” – Τι είπε για το μέλλον του

Ατάκες... φωτιά από Ελ Καντουρί - "Να δείξω ότι αξίζω..." - Τι είπε για το μέλλον του

Μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της Ιταλίας έδωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στο μέλλον του, αλλά και στο γεγονός  ότι ζητάει μια ευκαιρία.

Ομάρ Ελ Καντουρί: Συνέντευξη στο sportitalia έδωσε ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, όπου και μίλησε για το μέλλον του, αλλά και στα χρόνια που πέρασε τόσο στην γειτονική χώρα, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά, αναφέροντας πως περιμένει να πάρει την ευκαιρία του για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

Όταν ρωτήθηκε από το sportitalia για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, ανέφερε, «Έπαιξα τον τελευταίο μου αγώνα στις 25 Μαΐου στο κύπελλο. Ήταν μια κάπως δύσκολη χρονιά για μένα γιατί είχα ένα μικροκάταγμα στο πόδι μου, αλλά τώρα είμαι καλά όπως είπα, θέλω να είμαι έτοιμος και είμαι».

Προπονείσαι εδώ και θα έμενες στην Ιταλία, ίσως για να επιστρέψεις στη Serie A; «Θα ήθελα, εντάξει θα ήθελα! Η Ιταλία έμεινε στην καρδιά μου και λείπει. Πρέπει όμως να είμαι και αντικειμενικός. Όχι τόσο για το επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ να διατηρήσω στη Serie A, αλλά ξέρω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να είχα φύγει από την Ιταλία πριν από έξι χρόνια και να το είχα κάνει την περασμένη σεζόν. Δεν είναι το μόνο πράγμα που θα σκεφτόμουν».

Για να προσθέσει: «Δεν θα με πείραζε καν να βάλω τον εαυτό μου στη… σειρά για μια καλή ομάδα στη Serie B. Ακόμα κι αν ξέρω ότι μπορώ να είμαι στη Serie A, χωρίς να θέλω να είμαι «φαινόμενο» με λόγια. Έχω επίγνωση μόνο των ικανοτήτων μου και του γεγονότος ότι δεν έχω χάσει το επίπεδό μου, αλλά ξέρω επίσης ότι πιθανότατα πολλές ομάδες δεν θα ήταν πρόθυμες να με πιστέψουν αυτή τη στιγμή και επομένως θα μπορούσα να εμπλακώ στο Β και να δείξω τι αξίζω ακόμα . Ωστόσο, γενικά, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ιταλία τόσο για μένα όσο και για τη γυναίκα μου που αγαπά τη ζωή εδώ μαζί σας».

Ενώ για την Εθνική του Μαρόκο, «Πάντα μου αρέσει να παίζω για το Μαρόκο, αλλά η εθνική ομάδα δεν είναι εμμονή για μένα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω καταφέρει να πάω εκεί πολλές φορές, εν μέρει λόγω τραυματισμών και εν μέρει επειδή υπήρχαν προβλήματα με τον προηγούμενο προπονητή. Τον σημερινό, από την άλλη, τον ξέρω καλά, από το ντεμπούτο μου. Ο Ρεγκράγκι ξέρει ποιος είμαι, ξέρει τι μπορώ να δώσω, αλλά ας κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Πρώτα πρέπει να βρω μια ομάδα στην οποία να εκφραστώ στην καλύτερη περίπτωση, μετά πρέπει να νιώσω καλά σωματικά, τα υπόλοιπα θα έρθουν γιατί. Ξέρω τι μπορώ να δώσω», είπε ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

elkantouri kadouri kantouri paok

To Top