Αθλητικά

Ατάκες… φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Γκαμπιαντίνι, Ντάλμπερτ – “Μπορούν να βοηθήσουν να πάρει τον τίτλο”

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για Γκαμπιαντίνι, Ντάλμπερτ - "Μπορούν να βοηθήσουν να πάρει τον τίτλο"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ξένος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου αναφέρθηκε στις δύο περιπτώσεις παικτών που εξετάζεται από την ομάδα.

Μίρκο Σαβίνι: Ο Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά  μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προοπτική ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον συμπατριώτη του, Γκαμπιαντίνι αλλά και τον Ντάλμπερτ και δεν έκρυψε τα συναισθήματά την ομάδα.

«Μόνο ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚάρα» είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε για τις ελληνικές λέξεις που θυμάται και συνέχισε σημειώνοντας για τον Γκαμπιαντίνι: «Ναι τον γνωρίζω. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, βασικός στράικερ, μπορεί να παίξει και δεύτερος επιθετικός. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Δεν ξέρω τις πιθανότητες για συμφωνία, ενδεχομένως είναι 50%. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα σκέφτεται σίγουρα αυτή την προοπτική». 

Σχετικά με τον Ντάλμπερτ: «Ο Ντάλμπερτ δεν έχει παίξει φέτος στην Ίντερ, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Είμαι φίλαθλος του ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι αυτοί οι δύο παίκτες μπορούν να βοηθήσουν για να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Ο Μεϊτέ είναι πολύ δυνατός παίκτης.

Μιλάω με τον Ζήση Βρύζα, τον Κοντρέρας και τον Μουσλίμοβιτς. Διατηρώ επαφή και με άλλους πρώην συμπαίκτες μου. Μου είναι δύσκολο να βλέπω όλα τα ματς, αλλά παρακολουθώ τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ και έχω επικοινωνία με κάποιους ανθρώπους για να μαθαίνω νέα. Ηρθα πριν από 4 χρόνια, είδα ένα παιχνίδι και θέλω να ξαναέρθω, αλλά πρέπει να βολέψει με τις υποχρεώσεις μου», είπε ο Μίρκο Σαβίνι.

To Top