Αθλητικά

Μπάχαλο με ΚΕΔ/ΕΠΟ – Ποιον Έλληνα διαιτητή ετοίμαζε για το ΠΑΟ-ΑΕΚ ο Μπένετ – Στον “αέρα” το ντέρμπι!

Μπάχαλο με ΚΕΔ/ΕΠΟ - Ποιον Έλληνα διαιτητή ετοίμαζε για το ΠΑΟ-ΑΕΚ ο Μπένετ - Στον "αέρα" το ντέρμπι!

Με… κενό στον διαιτητή του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ αναμένεται να ανακοινώσει τους ορισμούς η ΚΕΔ/ΕΠΟ, μετά τα όσα έγιναν ανάμεσα στον Στιβ Μπένετ και τον Τάκη Μπαλτάκο.

“Τελειωμένος” πρέπει να θεωρείται ο Στιβ Μπένετ μετά το “άδειασμα” που του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, με αφορμή την απόφασή του Άγγλου αρχιδιαιτητή να ορίσει Έλληνα ρέφερι στο ντέρμπι της Δευτέρας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, παρότι υπάρχει συμφωνία των Big 4 για ξένους διαιτητές στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπένετ επικεφαλής της ΚΕΔ είχε επιλέξει τον Τάσο Σιδηρόπουλο για να διευθύνει τον αγώνα της Δευτέρας (25/9) στη Λεωφόρο, καθώς πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά το ποδηλατικό ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες. Μάλιστα, για το VAR προοριζόταν ο Τάσος Παπαπέτρου.

Όπως αναφέρεται πάντως στα ρεπορτάζ, η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ανακοινώσει διαιτητές για την 5η αγωνιστική με… κενό στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, που ακόμα είναι στον “αέρα”, καθώς θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί κάποιος ξένος ρέφερι εγνωσμένης αξίας.

To Top