Κόσμος

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσει το Ισραήλ»

netanyahu 4

Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Δεν υπάρχει μέρος στη Γάζα που δεν θα φτάσει το Ισραήλ»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως «δεν υπάρχει κανένα μέρος στη Γάζα» όπου «δεν θα φτάσει το Ισραήλ. Kαμία κρυψώνα, κανένα κρησφύγετο». Η δήλωσή του έγινε λίγες ώρες αφού ο ισραηλινός στρατός μπήκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο του παλαιστινιακού θύλακα.

«Θα φτάσουμε και θα εξοντώσουμε τη Χαμάς και θα φέρουμε πίσω τους ομήρους» καθώς αυτές είναι δύο «ιερές αποστολές», είπε ο Νετανιάχου κατά την επίσκεψή του σε μια στρατιωτική βάση. «Δεν υπάρχει καταφύγιο για τους δολοφόνους της Χαμάς», πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Ο ισραηλινός στρατός μπήκε σήμερα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, όπου υποστηρίζει ότι στεγάζεται μια βάση στρατηγικής σημασίας της Χαμάς. Η επιχείρηση αυτή προκαλεί ανησυχία για την τύχη των χιλιάδων εκτοπισμένων Παλαιστινίων που έχουν καταφύγει στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το νοσοκομείο αυτό βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες στο επίκεντρο των μαχών μεταξύ Ισραηλινών στρατιωτών και μαχητών της Χαμάς.

«Μας ζήτησαν να μην διεισδύσουμε στη Γάζα; Κι όμως, εμείς μπήκαμε έτσι κι αλλιώς. Μας είπαν ότι δεν θα φτάναμε στην είσοδο της Πόλης της Γάζας, αλλά εμείς φτάσαμε. Μας είπαν ότι δεν θα μπορούσαμε να μπούμε στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, εμείς μπήκαμε» συνέχισε ο Νετανιάχου.

To Top