Ελλάδα

Μπέος: Μου έρχεται να κάνω εμετό με Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

mpeos

Μπέος: Μου έρχεται να κάνω εμετό με Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το επεισόδιο που είχε με κάτοικο του Βόλου μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, στρέφοντας τα πυρά του κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Εγώ δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη… Δεν τους βλέπω. Για τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη, μου έρχεται να κάνω εμετό. Εγώ έχω τη στήριξη του κόσμου, των πολιτών, αυτοί με έβαλαν στη θέση που είμαι και αυτοί που μπορούν να μού την πάρουν όποτε θέλουν μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία» δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου. 

«Αν πει κάτι ο κ. Κασσελάκης ή ο Τέιλορ ο ράπτης (σ.σ Τάιλερ ο σύντροφος του κ. Κασσελάκη) είναι σωστό;» δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου.

Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε και σε προηγούμενο περιστατικό όπου φάνηκε να καταβρέχει με τη μάνικα κάποιους πολίτες. «Ξεκινήσαμε τον καθαρισμό της πόλης. Σε κάποια στιγμή έγινε ανταλλαγή της μάνικας για να πλύνουμε που έχει πίεση και βραχήκαν δυο τρεις πολίτες που ήταν δίπλα από τον άλλο συνδυασμό. Την ίδια ώρα, οι γιοι μου βοηθάγανε. Ας πάρουν μια σκούπα, όχι να κάθονται να ειρωνεύονται και να τραβάνε βίντεο…».

Για το επεισόδιο στην Άλλη Μεριά υποστήριξε ότι ήταν στημένο. «Ήταν στημένο από κάποιους κατοίκους το βίντεο της χειροδικίας αλλά να δείξετε και το βίντεο που ζήτησε συγγνώμη… Πρόκειται για προσωρινή η αποκατάσταση του δρόμου προς το Πήλιο που την εμπόδισαν. Πήγα εκεί, και έγινε διαπληκτισμός, ένταση. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος 27 χρονών, μού έβρισε τη μάνα μου και μού είπε ΄’’άντ…’’. Εγώ έτσι αντιδρώ. Μεγάλωσα στη ζωή ότι οι άνδρες έρχονται σε διαπληκτισμό, βρίζονται, και μετά όποιος έχει άδικο ζητάει συγγνώμη… Έτσι έκανε το παιδί».

Ερωτηθείς αν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο κ. Μπέος σχολίασε δηκτικά «με καλτσόν. Εσείς αν σας βρίσουν τη μάνα πείτε του “ευχαριστώ”. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές. 25 μέρες έχω να κοιμηθώ, πάω για ύπνο και βλέπω εφιάλτες και είμαι όλη μέρα στο δρόμο. Πριν είχαμε φωτιές, εκρήξεις… Βιώνουμε μια τέτοια κατάσταση 2 – 3 μήνες τώρα.

Τι να κάνουμε τώρα να γίνουμε λουλούδες; Ήταν παρεμπόδιση δημοσίου έργου».

«Όλοι θα κριθούμε την Κυριακή, για το έργο που έκανα. Κάποια στιγμή η λάσπη θα φύγει, όμως το έργο θα μείνει» πρόσθεσε.

Για τον κ. Κασσελάκη ο δήμαρχος σχολίασε ότι «θα πάρει την απάντησή του όταν πρέπει. Αν έρθει στο δημαρχείο θα τον ενημερώσω, θα του δώσω και κάτι γαλότσες κίτρινες που έχω πάρει ωραίο χρώμα, να πάμε μαζί στον Κραυσίδωνα στις περιοχές με τις μεγάλες ζημιές,  θα του δώσω κι ένα φτυάρι κι αυτουνού, θα πάρω και εγώ, αν πάρει και ο Τέιλορ ο ράφτης άλλο ένα, θα συμβάλουμε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την πόλη».

To Top