Αθλητικά

Μπήκε μπροστά το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ ενόψει Χάιντουκ Σπλιτ – Το μεγάλο πλήγμα των Κροατών

Μπήκε μπροστά το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ ενόψει Χάιντουκ Σπλιτ - Το μεγάλο πλήγμα των Κροατών

Έσβησαν από το μυαλό τους την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην Χάιντουκ Σπλιτ, όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Κροάτες έχουν καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς.

ΠΑΟΚ: Έσβησαν από το μυαλό τους την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην Χάιντουκ Σπλιτ, όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Κροάτες έχουν καλύτερη ομάδα από τους Ισραηλινούς.

Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο Σπλιτ και ότι θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, γι να πάρουν την πρόκριση και να περάσουν στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Οι συνεργάτες του Λουτσέσκου, πήραν τους αγώνες της Χάιντουκ και “κατασκόπευσαν” την επόμενη αντίπαλο του Δικεφάλου, θέλοντας να διαπιστώσουν ποια είναι τα “όπλα” της, αλλά σημειώνουμε και μια σημαντική απώλεια για τη Χάιντουκ, την οποία λαμβάνουν όλοι υπόψη τους.

Δεν θα αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ, το μεγάλο “αστέρι” της Χάιντουκ ο Αμερικανός με Λιθουανικές ρίζες, ο Ρόκας Πούκστας, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος Κροατίας με τη Ριέκα και θα απουσιάσει από τα δυο παιχνίδια, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το έργο του ΠΑΟΚ, δεν θα είναι εύκολο, αφού η κροατική ομάδα διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της.

Πηγή: sfina.gr

pukstas1

To Top