Αθλητικά

Μπράουν: “Ο Αντετοκούνμπο προκάλεσε – Μπορούμε το 3-1 στο Βελιγράδι”

Μπράουν: "Ο Αντετοκούνμπο προκάλεσε - Μπορούμε το 3-1 στο Βελιγράδι"

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για το τι έγινε στην τελευταία φάση με Αντετοκούνμπο και Κλίβελαντ, αλλά και τη συνέχεια της σειράς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λορέντζο Μπράουν έδωσε τη δική του εκδοχή για την ένταση που ακολούθησε το φινάλε του Game 2 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα (95-79) για τα playoffs της Euroleague, μετά την τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο στον Αντόνιους Κλίβελαντ.

«Δεν ξέρω τι έγινε. Νομίζω πως ο Αντετοκούνμπο προκάλεσε τον Κλίβελαντ. Θα μπορούσε μετά την τάπα να μην το συνεχίσει, αλλά ήθελε να τον προκαλέσει. Ξέρετε πώς είναι αυτά τα πράγματα. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτές οι εντάσεις, αλλά έπρεπε να είμαστε δίπλα στον συμπαίκτη μας», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Υπήρχε μεγάλη ένταση στην ατμόσφαιρα, ακόμη και πριν το παιχνίδι. Όμως δεν πρέπει να αφήσουμε όλα αυτά να μας επηρεάσουν. Το κλειδί για τη συνέχεια είναι να μείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι. Θεωρώ πως η Μακάμπι μπορεί να κάνει το 3-1 στο Βελιγράδι. Θα έχουμε εκεί και κάποιους φιλάθλους μας, που πάντα μας δίνουν έξτρα ώθηση. Ξέρω πως είναι λίγο στενοχωρημένοι μετά την ήττα μας, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα δύο ματς της σειράς», πρόσθεσε.

To Top