Αθλητικά

Χαμός με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κατηγορείται ότι συγκάλυπτε τον Άντονι!

Χαμός με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κατηγορείται ότι συγκάλυπτε τον Άντονι!

Μετά τη σαπουνόπερα με τον Μέισον Γκρίνγουντ (δανεικός στη Χετάφε) και τη σύγκρουση του Έρικ τεν Χαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την υπόθεση Άντονι. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μετά τη σαπουνόπερα με τον Μέισον Γκρίνγουντ (δανεικός στη Χετάφε) και τη σύγκρουση του Έρικ τεν Χαγκ με τον Τζέιντον Σάντσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει τώρα να διαχειριστεί και την υπόθεση Άντονι. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατηγορήθηκε από την πρώην φίλη του για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορία την οποία ακολούθησε η δημοσίευση συντριπτικών στοιχείων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, στον βραζιλιάνικο Τύπο.

Το γεγονός ανάγκασε τον σύλλογο να αντιδράσει επίσημα. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τις κατηγορίες εναντίον του Άντονι και σημειώνει ότι η αστυνομία ερευνά. Εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών, ο σύλλογος δεν θα κάνει άλλα σχόλια. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτό το θέμα, όπως και τον αντίκτυπο αυτών των ισχυρισμών και των επακόλουθων αναφορών που θα έχουν για τα θύματα». 

Μια σύντομη δήλωση, που δεν ήταν αρκετή για να ηρεμήσει την κατάσταση. Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail κάνει λόγο για έναν σύλλογο που κατηγορείται ότι «κάλυπτε τον Άντονι». 

Σε άλλο άρθρο, το αγγλικό ταμπλόιντ μέμφεται τη Γιουνάιτεντ ότι δεν πήρε το μάθημα της υπόθεσης Γκρίνγουντ. Επιπλέον, ο σύλλογος του «Ολντ Τράφορντ» κατηγορείται ότι επέτρεψε στον Άντονι να συνεχίσει να παίζει για μήνες, παρά τις εκκλήσεις από ενώσεις κατά της βίας που ζητούσαν την αποβολή του Βραζιλιάνου, όταν έγιναν γνωστά τα γεγονότα τον περασμένο Ιούνιο. Μεγάλος πονοκέφαλος για τους «Κόκκινους Διαβόλους», για έναν παίκτη που κόστιζε 100 εκατομμύρια ευρώ μόλις πριν από ένα χρόνο.

antony3

To Top