Αθλητικά

Χαμός στη Ρουμανία για τον διαιτητή του Ελσίνκι – ΠΑΟΚ – “Ο Βασιλιάς του λάθους στο δρόμου του Ραζβάν”

Χαμός στη Ρουμανία για τον διαιτητή του Ελσίνκι - ΠΑΟΚ - "Ο Βασιλιάς του λάθους στο δρόμου του Ραζβάν"

Μετά το άνοστο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αγωνιστεί κόντρα στην Ελσίνκι για την πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη (21/9).

ΠΑΟΚ: Μετά το άνοστο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αγωνιστεί κόντρα στην Ελσίνκι για την πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ την Πέμπτη (21/9).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι συμπατριώτης του προπονητή του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Μαριάν Μπάρμπου, ο οποίος δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης των Ρουμάνων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport.ro, ο 35χρονος Ρουμάνος ρέφερι χαρακτηρίζεται ως «βασιλιάς του λάθους» στη διαιτησία της χώρας και μάλιστα ο συντάκτης εύχεται καλή τύχη στον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά από έναν τέτοιο ορισμό.

«Μαριάν Μπάρμπου, ο… βασιλιάς του λάθους στη ρουμάνικη διαιτησία. Ο 35χρονος διαιτητής έχει γίνει διάσημος στη Ρουμανία για τις γκάφες του. Σε ένα παιχνίδι Στεάουα- Ούτα, καταλόγισε δύο απίστευτα πέναλτι για τους γηπεδούχους, που επικράτησαν με 2-1. Στη συνέχεια είχε οριστεί και σε ένα παιχνίδι Τότεναμ- Ρεν, για το Conference League. 

Φέτος τον Φεβρουάριο, ο Μπάρμπου ήταν διαιτητής VAR στο Βολουντάρι- Στεάουα (1-2), όπου έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη αποβολή του Μάλκομ Εντζούμα, που τότε έπαιζε στη Στεάουα. Ωστόσο, και πάλι βρήκε άμεσα νέο ευρωπαϊκό ορισμό, αφού λίγες ημέρες αργότερα ήταν στο Ρεάλ Μαδρίτης- Σάλτσμπουργκ, για αγώνα του Youth League της UEFA».

Πηγή: metrosport.gr

marian barbu va arbitra derby ul rapid fcsb 3 scaled

To Top