Πολιτική

Χάρης Ρώμας: Είναι πολύ σκληρός ο χώρος της πολιτικής – Το ρατσιστικό δίνει και παίρνει, ας πούμε στ…

konstantinou ki elenis

Χάρης Ρώμας: Είναι πολύ σκληρός ο χώρος της πολιτικής – Το ρατσιστικό δίνει και παίρνει, ας πούμε στον σεξουαλικό τομέα

Ο Χάρης Ρώμας αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο στη ζωή του, καθώς διεκδικεί να αναλάβει τη θέση του δημάρχου Χαλανδρίου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μιλώντας για την υποψηφιότητά του, ο Χάρης Ρώμας παρευρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

«Από το ‘’Καφέ της Χαράς’’ έχω περάσει στον ‘’Δήμο της Χαράς’’» είπε, αρχικά, ο Χάρης Ρώμας στους Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο. «Οι εκλογές είναι πόλεμος», συνέχισε, για τον αγώνα που κάνει αυτές τις μέρες, ώστε να καταφέρει να γίνει δήμαρχος Χαλανδρίου.

Αφού σχολιάστηκε εκτενώς η πολιτική πορεία του Χάρη Ρώμα, από τη στιγμή που βρέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής μέχρι τώρα, η Μαριάντα Πιερίδη τον ρώτησε για τις παλιές του τηλεοπτικές σειρές. Στην ερώτηση, λοιπόν, αν θα γύριζε μια ακόμα σεζόν του επιτυχημένου «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Χάρης Ρώμας στενοχώρησε τους φαν της σειράς, λέγοντας πως «δεν θα το ξαναέκανα για να μην γίνω γραφικός. Θα πείσω την Ελένη Ράντου να το ξανακάνουμε, όταν θα είμαστε γέροι».

Όσον αφορά τα διάφορα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πως «όταν τα καταφέρνεις μετά από 40 χρόνια και ο κόσμος να έχει ένα respect για σένα, ο χρόνος τους έχει εξουδετερώσει τους haters.

Στην πολιτική διαγράφονται όμως όλα, εκεί είναι ακόμη πιο σκληρός ο χώρος, παίζονται συμφέροντα. Διαβάζεις πράγματα που σου σηκώνεται η τρίχα, δε θέλω να πω γιατί είναι βωμολοχίες. Το ρατσιστικό δίνει και παίρνει, ας πούμε στον σεξουαλικό τομέα. Βρίσκονται πολιτικοί μου αντίπαλοι πίσω από αυτό».

To Top