Αθλητικά

“Χαρίζει” το χρυσό συμβόλαιο ο Βλαχοδήμος – “Πόρτα” σε Ολυμπιακό, τον θέλει άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!

"Χαρίζει" το χρυσό συμβόλαιο ο Βλαχοδήμος - "Πόρτα" σε Ολυμπιακό, τον θέλει άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα!

“Εγκλωβισμένος” στη Νότιγχαμ, αποφάσισε για μεταγραφή. Δεν θέλει να μείνει άλλο στη Φόρεστ και είναι αποφασισμένος το καλοκαίρι να αλλάξει ομάδα. Πού θέλει να παίξει, γιατί δεν έρχεται στο Λιμάνι και τα σενάρια για άλλον σύλλογο του Big-4.

Όλα δείχνουν πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027. Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο διεθνής γκολκίπερ, αν και ευτυχώς για τον ίδιο κατάφερε να κρατήσει τις μετοχές του σε καλό επίπεδο παραμένοντας ο βασικός τερματοφύλακας -και μάλιστα με εξαιρετική απόδοση- της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Βλαχοδήμος θέλει να παίζει και δεν του αρκεί το υψηλό συμβόλαιο που καρπώνεται στη Νότιγχαμ (2.680.000 ευρώ ετησίως). Ένας τερματοφύλακας που υπερασπίστηκε για χρόνια και με επιτυχία τις εστίες μεγάλων ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός και η Μπενφίκα θέλει να είναι πρωταγωνιστής, ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται ακόμα σε εξαιρετική ηλικία (29 ετών). Το να είναι ο τρίτος ιεραρχικά γκολκίπερ της Νότιγχαμ δεν του αρκεί σε καμία περίπτωση.

Το γεγονός ότι η Φόρεστ ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει “γεννήσει” ουκ ολίγες φορές το σενάριο περί μεταπήδησης του Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό. Εντούτοις, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το εν λόγω ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί. Κάτι που δεν ισχύει μόνο για τους Ερυθρόλευκους αλλά και για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα.

Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν σύλλογο της χώρας μας να καλύψει το παχυλό συμβόλαιο του 29χρονου άσου. Ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε πως αν επέστρεφε στη χώρα μας, θα ήθελε να το κάνει για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αυτό το σενάριο παραμένει μάλλον αρκετά μακρινό προς το παρόν, τόσο εξαιτίας των οικονομικών δεδομένων όσο και των φιλοδοξιών του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του Βλαχοδήμου “βλέπει” κυρίως τις αγορές της Γερμανίας και της Ιταλίας για τη συνέχεια της καριέρας του διεθνούς άσου.

Στη μανατζερική πιάτσα, πάντως, ακούγεται ότι υπάρχει μία μεγάλη ελληνική ομάδα, που δεν είναι ο Ολυμπιακός, η οποία θα άνοιγε ήδη από το φετινό καλοκαίρι την… πόρτα στον διεθνή τερματοφύλακα εφόσον επιθυμούσε να γυρίσει στη Super League. Σε βαθμό που έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Βλαχοδήμου ώστε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του, άσχετα αν γνωρίζει ότι πρόκειται για μία πολύ ζόρικη υπόθεση.

Η ΑΕΚ διαθέτει τον Στάνκοβιτς και φέρεται να έχει κλείσει τον Μπρινιόλι, ο ΠΑΟΚ έχει τον Κοτάρσκι, ο οποίος δεν αποκλείεται να φέρει καλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ ο Παναθηναϊκός το ψάχνει για την αγορά του δανεικού Ντραγκόφσκι δίχως όμως το ζήτημα να έχει ξεκαθαρίσει.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top