Αθλητικά

Χεζόνια ή Γκριν για ΠΑΟ – Όλα τούμπα με Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ – Όνομα που δεν έχει γραφτεί στο ΟΑΚΑ!

Χεζόνια ή Γκριν για ΠΑΟ - Όλα τούμπα με Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ - Όνομα που δεν έχει γραφτεί στο ΟΑΚΑ!

Το πλάνο Αταμάν και οι επόμενες τέσσερις μεταγραφές του Τριφυλλιού. Ποιους έχει ζητήσει ο Τούρκος προπονητής, ποιοι Έλληνες είναι κοντά σε συμφωνία και οι εκπλήξεις στις θέσεις “3” και “4”. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται για ακόμα ένα μπαμ με τον Σλούκα…

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με γοργό ρυθμό την στελέχωση του ρόστερ του και λίγα 24ωρα μετά την «βόμβα» με τον Κώστα Σλούκα, είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Στον διεθνή φόργουορντ οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει το «ναι», ώστε έτσι να κλειδώσει μία ακόμη επιστροφή στο ΟΑΚΑ.

Εχει ως γνωστόν επιστρέψει ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ την ίδια ώρα τεράστια επιθυμία είναι να μείνει και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Προς το παρόν οι συζητήσεις δεν έχουν πρόοδο με τον διεθνή σέντερ, αλλά εκτιμάται ότι στο τέλος θα βρεθεί η λύση.

Ο Παπαγιάννης είναι στην Αμερική και προσπαθεί μήπως βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ από την Ευρώπη τον θέλει πολύ και η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Για την θέση του σούτινγκ-γκαρντ ο μεγάλος στόχος είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος όμως προς το παρόν τουλάχιστον δεν φεύγει από την Φενέρ.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι στην θέση «3» αυτός, που θέλει όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού. Εχει, όμως, συμβόλαιο και του χρόνου με την Ρεάλ ο Κροάτης και μένει να φανεί αν μπορεί να το λύσει. Αν γίνει αυτό, θα πάρει την κατεύθυνση για το ΟΑΚΑ. Αν όχι, το επικρατέστερο είναι να κοιτάξει στο ΝΒΑ το «τριφύλλι». Ενας παίκτης σαν τον τρομερό σουτέρ Ντάνι Γκριν θα ήταν ταμάμ. Πρόκειται για έναν φόργουορντ, που έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ και στα 36 του δεν αποκλείεται να θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Παλιότερα είχε παίξει στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας ο τρεις φορές πρωταθλητής ΝΒΑ.

Οσον αφορά στην θέση «4», ο Αταμάν έχει κάποια ονόματα στο μπλοκάκι του, περιμένει, όμως, πρώτα τι θα γίνει με τον Χεζόνια και τον Παπαγιάννη. Γιατί αλλιώς θα είναι με αυτούς και αλλιώς χωρίς αυτούς το πλάνο.

Το όνομα του Μίροτιτς ουσιαστικά δεν υπάρχει για τους «πράσινους», αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Ο Ισπανός πρώην παίκτης του ΝΒΑ φέρεται κοντά στην Αρμάνι, ενώ στην εξίσωση υπάρχει και η Μονακό.

Πάντως, οι εκπλήξεις στον Παναθηναϊκό θα συνεχιστούν. Και θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης, που δεν περιμένει κανείς αυτή την στιγμή.

danny green

To Top