Οικονομία

Crypto Markets

1697548809 Snea default

Πληρωμές διαφημίσεων με Toncoin

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram ανακοίνωσε ότι μπορεί να αγοράζεται χώρος για διαφημίσεις εντός εφαρμογής χρησιμοποιώντας το Toncoin, το κρυπτονόμισμα του blockchain TON. Η κίνηση αποτελεί μέρος της στρατηγικής για δημιουργία επιπλέον εσόδων και από το Telegram. Το Telegram επέλεξε το TON επικαλούμενο χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών, ταχύτητα επεξεργασίας συναλλαγών και ικανότητα για πολλές τέτοιες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Τον Οκτώβριο του 2023 η εταιρεία ασφάλειας blockchain Certik αναγνώρισε το blockchain TON ως το ταχύτερο δίκτυο τέτοιων συναλλαγών στον κόσμο.

Πτώση συναλλαγών

Η πτώση στον ημερήσιο όγκο συναλλαγών στα 16 δισ. δολάρια και η παραμονή του Bitcoin στα επίπεδα των 70.000 δολαρίων έχουν τραβήξει την προσοχή των επενδυτών που ελπίζουν σε μείωση των διακυμάνσεων των τιμών αυτών. Η κυκλοφορία των spot Bitcoin ETF (διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων), που συγκεντρώνουν περίπου 30 δισ. δολάρια επενδύσεων μέσα σε τρεις μήνες, σηματοδοτεί την αυξανόμενη αποδοχή του Bitcoin από τη Wall Street ως σημαντικής κατηγορίας στοιχείων ενεργητικού, λένε αναλυτές.

Αίτηση για έγκριση ETF

Η εταιρεία επενδύσεων Crypto Bitwise υπέβαλε αίτηση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) για την έγκριση spot διαπραγματεύσιμου αμοιβαίου κεφαλαίου Ethereum (ETF). Αυτή η κίνηση τοποθετεί την Bitwise ως έναν από τους πολλούς διεκδικητές στον αγώνα για την εισαγωγή του πρώτου ETF spot Ethereum, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των ETF spot Bitcoin νωρίτερα φέτος. Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση για εξάπλωση της χρήσης κρύπτο σε ευρύτερο κοινό.

To Top