Αθλητικά

“Deadline” για Σλούκα, τελειώνουν όλα με το τηλέφωνο Μπαρτζώκα – Όνομα έκπληξη για αντι-Βεζένκοφ (Vid)

"Deadline" για Σλούκα, τελειώνουν όλα με το τηλέφωνο Μπαρτζώκα - Όνομα έκπληξη για αντι-Βεζένκοφ (Vid)

Το μεγάλο εμπόδιο για Μίροτιτς και οι δύο εναλλακτικές. Στο Λιμάνι περιμένουν να κλείσει το θέμα του Έλληνα γκαρντ, όμως παράλληλα ψάχνουν παντού για το 4αρι που θα έρθει να καλύψει ένα τεράστιο πλέον κενό. Διαβάστε τις επιλογές που εξετάζει ο Μπαρτζώκας στο News24world.com

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά σε μεγάλες αποφάσεις και εξελίξεις. Το πρώτο, που περιμένει, είναι τι θα γίνει με τον Κώστα Σλούκα. Θα μείνει ή όχι; Η Φενέρ τον περιμένει, αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα της Ευρωλίγκας, που είναι σε τέτοια θέση. Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες ελπίζουν ότι τελικά θα μείνει ο διεθνής γκαρντ στον Πειραιά, όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα.

Αν μείνει στο ΣΕΦ, όλα θα έχουν καλώς για τον Ολυμπιακό. Αν όχι, ο Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να καλύψουν το κενό με σπουδαίο Ελληνα παίκτη. Τέτοιοι παίκτες, όμως, είναι ελάχιστοι. Είναι ο Ντόρσεϊ με τον Καλάθη, που, όμως, είναι δεσμευμένοι με συμβόλαιο με την Φενέρ.

Είναι βέβαια πιθανό να φύγουν από την τουρκική ομάδα, προς το παρόν, όμως, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και το «4άρι», με το οποίο θα καλύψει το κενό του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ο πρώτος στόχος, προς το παρόν, όμως, είναι «κολλημένος» στο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Αν δεν βρεθεί άκρη σε αυτό, πως θα μπορέσει να πάει σε άλλη ομάδα;

Ο Μπεν Μπέντιλ, όπως γράψαμε και χθες, είναι μία ακόμη λύση, που είναι στη λίστα των νταμπλούχων. Είναι ένας παίκτης, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα και έξω από την ρακέτα, ενώ την ίδια ώρα ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας παίξει σε Παναθηναϊκό και Περιστέρι. Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς (τα φετινά του highlights στο βίντεο πάνω από το κείμενο), που έφυγε από την Βαλένθια, μπορεί επίσης να είναι μία επιλογή. 

Εκείνο, όμως, που πρώτιστα «καίει» είναι το κεφάλαιο Σλούκα. Θα πάρει τηλέφωνο ο Μπαρτζώκας τον διεθνή γκαρντ; Είναι μία κίνηση, που μπορεί να λύσει το θέμα και ο 33χρονος να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Μεγάλο μέρος του κόσμου της ομάδας έχε ξενερώσει με την στάση του διεθνούς παίκτη, αν, όμως, μείνει στον Πειραιά, τότε τα συναισθήματα θα αλλάξουν. Ετσι γίνεται σχεδόν πάντα στην Ελλάδα.

To Top