Αθλητικά

Δεν φέρνει Ταβάρες, αλλά τον… Λεσόρ Νο2 ο ΠΑΟ – “Trade” με παίκτη Euroleague ο Βιλντόζα – 2.5 εκατ. για Τζέιμς!

Δεν φέρνει Ταβάρες, αλλά τον... Λεσόρ Νο2 ο ΠΑΟ - "Trade" με παίκτη Euroleague ο Βιλντόζα - 2.5 εκατ. για Τζέιμς!

Σέντερ που θα ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι θέλει ο Αταμάν. Η περίπτωση του άσου της Ρεάλ παραμένει στον αέρα καθώς οι Ισπανοί δεν θέλουν να τον χάσουν και πιέζουν για ανανεώσει και έτσι οι Πράσινοι εξετάζουν σοβαρά δύο άλλες περιπτώσεις. Τι συμβαίνει με τον Αργεντινό γκαρντ και οι εξελίξεις με τον σούπερ σταρ της Μονακό…

Πολλά και διάφορα ακούγονται, λέγονται και γράφονται δεξιά και αριστερά για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, λίγο πριν τη μεγάλη μεταξύ τους μάχη στη Euroleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κλειστό συμβόλαιο με τους Πράσινους έχει ο Βιλντόζα, αλλά είναι σαφές ότι δεν υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το Τριφύλλι για να τον κρατήσει. Όχι γιατί δεν είναι παιχταράς, αλλά γιατί δεν κόλλησε (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) με την ομάδα. Μπορεί να μπει σε διαδικασία trade ο Βιλντόζα το προσεχές καλοκαίρι; Υπάρχει σενάριο που τον συνδέει με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επίσης έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ. Μπορεί να προκύψει τέτοια συμφωνία;

Εδώ έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε, αρχικά, το φινάλε τής σεζόν για τους δύο παίκτες στις ομάδες τους. Αλλά και τι θα κάνει ο Ναν με την καριέρα του. Γιατί υπάρχουν ήδη επαφές με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να συνεχίσει ο Κέντρικ για μια ακόμα σεζόν. Αν μείνει ο Ναν δεν χωράει ο Ντόρσεϊ, ακόμα κι αν έρθει μετά από trade με τον Βιλντόζα που θα συμφέρει το Τριφύλλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ/1: Μια και αναφερόμαστε σε ανανεώσεις, το προσεχές καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιό του Γκριγκόνις. Που φέτος είναι άλλος παίκτης σε σχέση με πέρσι, αλλά για την ώρα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση. Το πιθανότερο λόγω συγκυριών δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση, κάτι που αναμένεται να αλλάξει μέσα στο επόμενο διάστημα. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Μπαρτζώκας ξέρει τι θέλει στον Ολυμπιακό και για αυτό το προσεχές καλοκαίρι έχει στο νου του να φέρει έναν πολύ καλό γκαρντ. Να φύγουν όσοι είναι να φύγουν (π.χ. Σίκμα) και έπειτα να έρθει ένας γκαρντ που θα κάνει τη διαφορά. Ο Μάικ Τζέιμς θέλει 2,5+ εκατ. ευρώ και δύσκολα θα δώσει αυτά τα λεφτά ο Ολυμπιακός. Θα το κάνει με 1,8 εκατ. ευρώ για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ΑΝ μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι; Το πολύ 1,5 εκατ. θα του προσφέρει, ακόμα κι αν είναι ελεύθερος. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα φέρει έναν πολύ καλό γκαρντ το προσεχες καλοκαίρι. Κι αυτό δεν αγγίζει τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν με τον Νικ Καλάθη. 

james peters

Παναθηναϊκός για Τζόναθαν Μότλεϊ!

Πολλά και διάφορα λέγονται και γράφονται για τον Παναθηναϊκό και τον θερινό σχεδιασμό του, αλλά εμείς θα σας πούμε να κρατήσετε μικρό καλάθι σε όλα αυτά όχι γιατί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε ξαφνικά να κλείσει την κάνουλα – Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, έχει κάνει μια σοβαρή επένδυση, είναι ξανά δυνατός και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ειδικά τώρα που η ομάδα φτιάχνει και το γήπεδο στα δικά της μέτρα.

Αλλά όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να τελειώσει η σεζόν και η ομάδα να έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα Ελλάδας, την Ευρωλίγκα χωρίς το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα χωρίς την Ευρωλίγκα ή τίποτα από τα δύο. Ο Δ. Γιαννακόπουλος επέστρεψε φέτος και αποφάσισε να τρυπήσει το ταβάνι, και μένει να δούμε πού θα καθίσει η μπίλια.

Βέβαια, αυτά που έχετε διαβάσει εδώ, στο sportdog, πλέον τα γράφουν μέχρι και στην Ισπανία! Αναφερόμαστε στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει τον Ταβάρες, χωρίς να είναι δεδομένο ότι θα τα καταφέρει. Γιατί μπορεί να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή, ακόμα καλύτερα, να πάει στο ΝΒΑ.

tavares lessort

Ο Γιαννακόπουλος, πάντως, θα κάνει την προσπάθειά του και αυτή είναι, ήδη, εξωπραγματική: Πρόταση που μπροστά θα έχει τον αριθμό 3 και, μετά, ο,τι βρέξει ας κατεβάσει! Μια από τα ίδια θα επιχειρήσει και με τον Χεζόνια, μια και αναφερόμαστε σε παίκτες της Ρεάλ. Αλλα η προσφορά προς τον Μάριο θα έχει τον αριθμό 2 μπροστά…

Υπάρχει εναλλακτική στους ψηλούς; Κρατήσε σε μια άκρη του μυαλού σας το όνομα του Τζόναθαν Μότλεϊ, της Φενέρ, που το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος. Είναι 5άρι κατ’ εικόνα και ομοίωση του Λεσόρ, κι αυτό είναι κάπως προβληματικό – Τι να κανεις δύο παίκτες που προσφέρουν τα ίδια στοιχεία στο παρκέ;

Αυτός που μπορεί να δώσει άλλα στοιχεία αν έρθει το προσεχές καλοκαίρι, είναι ο Γιαν Βέσελι. Που στα 2.13 μ. έχει άλλο κορμί και φέτος κάνει πολύ καλή σεζόν. Να πούμε και κάτι ακόμα; Διατηρεί και άριστη σχέση με τον Κώστα Σλούκα, κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο σε πιθανή προσέγγισή του από τους Πράσινους.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος για ΠΑΟ: Εξάρτηση από τον χαρισματικό Σλούκα – “Φωνάζει” ο Χουάντσο, είναι σε… άλλο επίπεδο! (Vid)

veselli veseli vesely

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top