Αθλητικά

“Δεν γίνεται να μπει Champions League η Αντβέρπ – Δεν σταματούσαν τον Γκαρσία – Στη Φιλαδέλφεια θα…”

"Δεν γίνεται να μπει Champions League η Αντβέρπ - Δεν σταματούσαν τον Γκαρσία - Στη Φιλαδέλφεια θα..."

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου μετά την εκτός έδρας ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League.

Τις σκέψεις και την άποψη του μετά την ήττα της ΑΕΚ με 1-0 από την Αντβέρπ στο Βέλγιο για τα playoffs του Champions League μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε αρχικά ότι η Ένωση έχασε ευκαιρία για προβάδισμα πρόκρισης από απόψε, ενώ χαρακτήρισε τους Βέλγους μια αθλητική ομάδα, γρήγορη, με κάποιους ποιοτικούς παίκτες, ωστόσο τόνισε ότι το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα ήταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι καλύτερο και μετά την αποβολή την αποβολή έψαξε την ισοφάριση με πολλούς τρόπους, και έκανε ευκαιρίες.

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε την απώλεια του Λιβάι Γκαρσία σημαντική, καθώς οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν και από το ξεκίνημα ο 25χρονος φορ δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους.

Τέλος, υπογράμμισε χαρακτηριστικά : «Η ΑΕΚ με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα μπορεί στην OPAP Arena να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί καθώς δεν μπορώ να σκεφτώ ότι η Αντβέρπ είναι ομάδα που μπορεί να την αφήσει εκτός. Είναι όλα ανοιχτά, υπήρχε κούραση από την πλευρά της ΑΕΚ και στη ρεβάνς θα υπάρχει φρεσκάδα, ενώ στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα η παράταξη της Ένωσης θα θυμίζει την ενδεκάδα Κυπέλλου της περσινής σεζόν».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

To Top