Αθλητικά

Δεν “μασάει” από τον τραυματισμό ο Εκόνγκ – “Έτοιμος για τελικό του Conference League με ΠΑΟΚ”

Δεν

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει τραυματιστεί, αλλά είναι αισιόδοξος ότι θα βοηθήσει την ομάδα του στον τελικό του Conference.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Τρόοστ Εκόνγκ, ο οποίος παραμένει στα… πιτς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στην δράση και βλέπει τον Δικέφαλο στον τελικό του Conference League!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Είμαι στην πραγματικότητα λίγο πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας μου. Είμαι χωρίς πατερίτσες, γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και στην πισίνα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και να αρχίσω να χτίζω ξανά τη φυσική μου κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… ανακοίνωσε ο Σαββίδης, 1/3 πωλείται – “Έφυγε” με 12 εκατ., εκτόξευση σε χρόνο ρεκόρ ο Ντεσπόντοφ!

Κοιτάω μπροστά και είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος και σε φόρμα μέχρι τα μέσα Μαΐου, έτοιμος να συνεισφέρω εάν ο ΠΑΟΚ φτάσει στον τελικό του Conference League. Φυσικά τα κρίσιμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Νιγηρία έρχονται αμέσως μετά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να είμαι έτοιμος να συνεισφέρω και εκεί!

Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη δυναμική που χτίσαμε κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Είμαι -επίσης- πολύ χαρούμενος που βλέπω έναν θρύλο της Νιγηρίας όπως ο Αγκουστίν Φίνιντι Τζόρτζ να μπαίνει ως υπηρεσιακός προπονητής. Είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση πιο δυνατός από ποτέ».

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top