Αθλητικά

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν – Αυτός ο λόγος – “Δίκαια νίκη του Ολυμπιακού – Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε”

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν - Αυτός ο λόγος - "Δίκαια νίκη του Ολυμπιακού - Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε"

Πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Τούρκο τεχνικό των Πρασίνων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Super Cup και τον Σάββα Καμπερίδη να μιλάει στον Τύπο.

Σάββας Καμπερίδης: Πολύ απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Ολυμπιακό ήταν ο Εργκίν Αταμάν, με τον ίδιο να αισθάνεται αδιαθεσία και να μην μπορεί να παραστεί στη συνέντευξη Τύπου, όπου και εκπροσώπησε το Τριφύλλι ο Έλληνας συνεργάτης του.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε προφανώς δίκαια και συγχαρητήρια. Ο τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο παιχνίδι δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε ενεργειακά, μας έβγαλε εντελώς εκτός ρυθμού, κέρδισε όλες τις μονομαχίες, χάσαμε και κάποια ελεύθερα σουτ. Όλα αυτά έβαλαν πίεση στην ομάδα και έτσι καταλήξαμε σε ένα καταστροφικό πρώτο μέρος.

Ήταν δύσκολο για την ομάδα να επιστρέψει. Έγινε μία προσπάθεια, βρήκαμε σουτ, όμως ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να ξεπερνάει κάθε κακό αποτέλεσμα και να πηγαίνει στο επόμενο. Την Παρασκευή παίζουμε και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε τη σεζόν στη EuroLeague με νίκη“, είπε ο Σάββας Καμπερίδης.

To Top