Ελλάδα

Διαγωνισμός LaLigaEpics: H Nova στέλνει έναν μεγάλο τυχερό συνδρομητή με ένα ακόμα άτομο της επιλογή…

LaLigaEpics

Διαγωνισμός LaLigaEpics: H Nova στέλνει έναν μεγάλο τυχερό συνδρομητή με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του στην Ισπανία!

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και η LaLiga, το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που απολαμβάνουν οι φίλαθλοι αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports, δίνουν την ευκαιρία στους συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μέσω μιας σειράς 5 διαγωνισμών, LaLigaEpics που θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 17 Μαρτίου. 

O διαγωνισμός LaLigaEpics δίνει τη δυνατότητα σε όλους όσοι είναι συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova, να κερδίσουν μοναδικά αναμνηστικά δώρα της LaLiga ΕΑ Sports, μεταξύ άλλων και φανέλα της ομάδας που θα επιλέξουν οι νικητές. Τα δώρα όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όσοι συμμετέχουν και κερδίσουν σε έναν από τους 5 διαγωνισμούς, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στην Ισπανία για 2 άτομα για να παρακολουθήσουν από κοντά, τον Απρίλιο, αγώνα της LaLiga EA Sports μαζί με την αποστολή του Novasports σε μία πραγματικά μοναδική εμπειρία!

Η ενέργεια θα πραγματοποιηθεί μέσω των social media, στις σελίδες facebook & Instagram των Nova Greece και Novasports, όπου οι συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova θα πρέπει να αναρτούν ανάλογα με το διαγωνισμό και την αντίστοιχη απάντηση κάτω από το post και στη συνέχεια θα λαμβάνουν τη σχετική οδηγία για να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρίσκεται στο nova.gr.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη σειρά των διαγωνισμών θα πρέπει:

  • Nα είναι συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova
  • Να ακολουθούν τη σελίδα της Nova/Novasports στο Facebook και το Instagram
  • Να γράψουν το #LaLigaEpics στην απάντηση που θα αφήνουν στο σχόλιο τους

Μην χάνετε στιγμή! Εάν είστε συνδρομητές υπηρεσίας τηλεόρασης Nova και θέλετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία ενός ταξιδιού στην Ισπανία και να δείτε από κοντά έναν αγώνα της LaLiga EA Sports ακολουθήστε τις σελίδες της Nova (facebook.com/NovaGreece, instagram.com/nova_greece/) και του Novasports (facebook.com/Novasports.gr) στο Facebook και στο Instagram (https://www.instagram.com/novasportsgr/). Η LaLiga ΕΑ Sports, ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, με το υπέροχο θέαμα στο χορτάρι, με τους εμβληματικούς συλλόγους, τους κορυφαίους αστέρες και τους σπουδαίους προπονητές θα συνεχίσει να προβάλλεται αποκλειστικά έως και τη σεζόν 2025-2026 στο Novasports.

To Top