Αθλητικά

“Δικαίωση” Μπαρτζώκα, φέρνει παικταρά από το NBA – Σπουδαίος σουτέρ για Ολυμπιακό – Ο Νο1 στόχος!

"Καλύπτει Σλούκα και Βεζένκοφ ο Τζέιμς - Plan b με Αμερικανό σκόρερ - Πέρυσι είχε 26 πόντους ανά παιχνίδι"!

Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με ίδια τακτική! Οι Πειραιώτες άφησαν την υπόθεση Τζέιμς, έχουν ψηλά το όνομα του Ναν, ωστόσο κοιτάζουν και κάτι ακόμα πολύ δυνατό από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου…
 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινάει σε λίγες μέρες και ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει ακόμη τον γκαρντ, με τον οποίο θα ολοκληρώσει την περιφέρειά του και γενικά το ρόστερ του. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν στόχος, αλλά οι Πειραιώτες ποτέ δεν το επιβεβαίωσαν. Περίμεναν από τον Αμερικάνο να λύσει το θέμα μόνος του με την Μονακό και να μείνει ελεύθερος, αλλά ήταν γνωστό εξ αρχής πως κάτι τέτοιο έμοιαζε τρομερά δύσκολο. Κάτι, που επιβεβαιώθηκε και στην πραγματικότητα καθώς ο 33χρονος γκαρντ συνεχίζει κανονικά στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς. 

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να περιμένει τον Κέντρικ Ναν, που από την πλευρά του συνεχίζει να περιμένει συμβόλαιο από ομάδα του ΝΒΑ. Όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, αυτός ο γάμος είναι πιθανό να γίνει πραγματικότητα. Αλλά με τόσα, που έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη, πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Ο Πάντερ π.χ. πήγαινε προς τον Παναθηναϊκό, το βράδυ έκλεινε στην Μπαρτσελόνα και το επόμενο πρωί ανακοινωνόταν από την Παρτίζαν ότι μένει σε αυτήν. Αμ με τον Μίροτιτς. Μία πήγαινε εδώ, μία εκεί. Μία στη Μονακό, μία στη Παρτίζαν, μία στον Ολυμπιακό, μία στον Παναθηναϊκό. Και εν τέλει φοράει την φανέλα της Αρμάνι.

Ο Ολυμπιακός έχει, λοιπόν, τον Ναν στο κέντρο του πλάνου του, αλλά έχει και 2-3 εναλλακτικές γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.

nan1

Ο Ντέιβις είναι ένας από αυτούς, όπως και οι Ναν, Μίχαϊλιουκ και Ρίβερς. Αλλά σε αυτή την κατηγορία είναι και ο σπουδαίος σουτέρ Ντάνι Γκριν, είναι ο Φορμπς, που είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, είναι ο ΜακΓκρούντερ, που έπαιζε σε Πίστονς και Χιτ.

Οποιος περιμένει, λοιπόν, λίγο ακόμη θα πάρει παικταρά. Σε αυτή την κατηγορία είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, αλλά και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί ψάχνουν έναν «φονιά» στη περιφέρεια και ο εκλεκτός τους πολύ δύσκολα δεν θα είναι από το ΝΒΑ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πιο εύκολα στον ΠΑΟ ο Τζέιμς – Δεν τον ήθελε στα αποδυτήρια ο Μπαρτζώκας – Σλούκας όπως Σπανούλης”

mpartzwkas bartzwkas olympiacos fwnes

To Top