Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, εδραιώνεται στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ, «ανοίγοντας» τη διαφορά του από το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ και καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές έχει ήδη αρχίσει.

Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει 33%, ο ΣΥΡΙΖΑ 15%, το ΠΑΣΟΚ 12,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 9%, το ΚΚΕ με 8,5%, η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% και οι Σπαρτιάτες και η Νέα Αριστερά με 3%. Οι Δημοκράτες του Ανδρέα Λοβέρδου μετρήθηκαν στο 1,8%.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 33% η ΝΔ, εδραιώνεται 2ος ΣΥΡΙΖΑ, «ανοίγει» τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Τι απάντησαν οι πολίτες για πρόωρες εκλογές 2

Αρνητική η πλειοψηφία για πρόωρες εκλογές

Αρνητική στο ενδεχόμενο πρόωρων βουλευτικών εκλογών, που έφερε ως αίτημα ο Στέφανος Κασσελάκης, εμφανίζεται η πλειοψηφία των πολιτών.

Ειδικότερα, το 51% δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, το 35% είναι θετικό ως προς τη διεξαγωγή τους, ενώ το 14% απέφυγε να απαντήσει.

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 33% η ΝΔ, εδραιώνεται 2ος ΣΥΡΙΖΑ, «ανοίγει» τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ – Τι απάντησαν οι πολίτες για πρόωρες εκλογές 3