Αθλητικά

Δίνει… ρέστα ο Γιαννακόπουλος για τρία μεγάλα ονόματα – Η “καψούρα” από Euroleague και ο πρώην των Λέικερς

Δίνει… ρέστα ο Γιαννακόπουλος για τρία μεγάλα ονόματα - Η "καψούρα" από Euroleague και ο πρώην των Λέικερς

Η… εντολή Αταμάν και οι επόμενοι μετά τους Γκραντ-Μήτογλου! Οι Πράσινοι φουλάρουν για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους και στόχος είναι να φέρουν στην Ελλάδα παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Ο Τούρκος κόουτς εξετάζει συγκεκριμένες επιλογές από Ευρώπη και ΝΒΑ

Οι μέρες κυλάνε και ο Παναθηναϊκός προχωράει τον καταρτισμό του ρόστερ του. Ηδη έχουν αποκτηθεί ο Βιλντόζα, ο Λεζόρ, ο Μωραΐτης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δυνατή.

Ο Ντίνος Μήτογλου «ελευθερώθηκε» σήμερα καθώς έπεσε η ποινή του και από τις 28 Ιουλίου θα μπορεί να παίξει. Κάτι, που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για να πάει σε σύλλογο με τον Παναθηναϊκό να είναι το φαβορί. Και ο Ολυμπιακός τον θέλει μετά την μετακόμιση του Σάσα Βεζένκοφ στο ΝΒΑ, αλλά οι «πράσινοι» έχουν τον πρώτο λόγο. Και αυτό γιατί ο Μήτογλου έχει παίξει ήδη σε αυτούς και όπως είναι φυσικό θα νοιώθει πιο άνετα στο ΟΑΚΑ, μετά από απραξία σχεδόν ενάμιση χρόνου.

Θα έλεγε κανείς μάλιστα ότι έχει ήδη σχεδόν κλείσει ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ στο «τριφύλλι».

Σχεδόν κλεισμένος είναι κι ο Τζεράιαν Γκραντ, ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στην Τουρκία με την φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ. Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει από πρώτο χέρι τον κάποτε παίκτη του Προμηθέα και εισηγήθηκε την απόκτησή του, καθώς εκτός των άλλων είναι γκαρντ, που παίζει και καλή άμυνα. Συν τοις άλλοις ο Γκραντ ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας αγωνιστεί ήδη στην ομάδα της Πάτρας.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, θέλει δύο ακόμη κόμπο-γκαρντ, ένα «3άρι» τουλάχιστον, ένα «4άρι» και έναν ακόμη σέντερ. Εχει, δηλαδή, πολλή δουλειά μπροστά του.

Για αυτό το λόγο άλλωστε ψάχνει και στο ΝΒΑ, προκειμένου να βρει τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ηδη έχει προταθεί ο Μπριν Φορμπς, πρωταθλητής του 2021 με τους Μπακς, αλλά θα έρθουν κι άλλα ονόματα να προστεθούν στην λίστα.

Ο Κέντρικ Ναν (φωτό) μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Μάλιστα το όνομα του πρώην παίκτη των Λέικερς είχε ακουστεί και παλιότερα. Επίσης, το όνομα του πολύ αθλητικού Τζαβόντε Γκριν, που ήταν στους Μπουλς, μπορεί να είναι μία περίπτωση. Αυτός μάλιστα έχει και εμπειρία από την Ευρώπη.

nann

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει στην ομάδα του τον Ουίλι Χερνανγκόμεθ, αλλά αυτός κι αν είναι δύσκολη περίπτωση. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όμως, τα δίνει όλα αυτό το καλοκαίρι, προκειμένου να φέρει τουλάχιστον τρία μεγάλα ονόματα και στο τέλος πιστεύει ότι θα τα καταφέρει.

To Top