Κόσμος

DNA άγνωστης προέλευσης φέρεται να έχουν οι «εξωγήινες μούμιες» στο Μεξικό – Η «ανατρεπτική θεωρία»…

Mexico Allien corpse

DNA άγνωστης προέλευσης φέρεται να έχουν οι «εξωγήινες μούμιες» στο Μεξικό – Η «ανατρεπτική θεωρία» ουφολόγου

Συνεχίζεται το μυστήριο με τις «εξωγήινες μούμιες» που παρουσίασε στο κογκρέσο του Μεξικού ο ερευνητής Χάιμε Μαουσάν, καθώς υποστήριξε ότι βρέθηκε DNA άγνωστης προέλευσης στις αναλύσεις.

Σύμφωνα με τον independent.co.uk, ο Μαουσάν είπε πως πάνω από το 30% του DNA των δειγμάτων είναι «άγνωστης προέλευσης ή δεν προέρχεται από κανένα γνωστό είδος». Ωστόσο, δεν έδωσε διευκρινίσεις για το υπόλοιπο 70%, ενώ τα δείγματα εξετάζει μια συγκεκριμένη ομάδα που φέρεται να συμφωνεί συνήθως με τις απόψεις του ερευνητή.

Έτσι, ισχυρίστηκε πως «είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται εξωγήινη ζωή με αυτόν τον τρόπο». «Έχουμε ένα ξεκάθαρο παράδειγμα μη ανθρώπινων δειγμάτων που δεν σχετίζονται με κανένα γνωστό είδος στον πλανήτη μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ωστόσο, οι επιστήμονες διαφωνούν μαζί του, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για απάτη. Μάλιστα, ο ουφολόγος Γουίλ Γκάλισον που μπόρεσε να δει τις μούμιες -ελάχιστοι έχουν πρόσβαση- πήρε το μέρος της επιστημονικής πλευράς.

Παρότι ο ίδιος ελπίζει να εντοπιστούν εξωγήινοι κάποια στιγμή, θεωρεί ότι οι σκελετοί είναι γήινοι. Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ενωθεί οστά ζώων, σχηματίζοντας έναν ανθρωπόμορφο σκελετό για θρησκευτικούς λόγους.

Αυτό το στηρίζει στο γεγονός ότι τα κρανία μοιάζουν με εκείνα των Αλπάκα που ευδοκιμούν στο Περού -μέρος που βρέθηκαν οι μούμιες- όσο και γιατί στο παρελθόν οι άνθρωποι λάτρευαν ορισμένα ζώα και θεωρούσαν ότι με την μορφή τους θα μπορούσαν να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις.

To Top