Ελλάδα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λύγισε η μητέρα του – «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Λύγισε η μητέρα του – «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου»

Για τα συναισθήματά της αναφορικά με τις δύο συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και πάλι, η μητέρα του κ. Παναγιώτα.

«Πώς να είμαι κορίτσι μου πώς να είμαι, από τη μέρα που το άκουσα… Αυτό το περίμενα 2 χρόνια. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο, τον εντολέα θέλω να βρούνε», ανέφερε αρχικά, ενώ για το αν αισθάνεται δικαιωμένη είπε:

«Σίγουρα, σίγουρα. Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου. Πρωί πρωί θα πάω να του τα πω, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών από την τηλεόραση.

Εγώ τι να πω; Δεν ξέρω τι γινόταν εκεί κάτω. Εγώ ήμουν εδώ πέρα, το παιδί μου ήταν κάτω δεν ήξερα κάτι εγώ, δεν μου έλεγε τίποτα το παιδί μου, μου έλεγε “μαμά, όλα καλά”. Δεν μου έλεγε τίποτα. Ένα πράγμα ξέρω εγώ. Ότι το παιδί μου ήταν το όνειρό του η δημοσιογραφία και δεν το αφήσανε τα πραγματοποιήσει το όνειρό του μέχρι το τέλος του. Αχ τι άλλο να πω, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

Για το αν θέλει να μάθει τον λόγο που δολοφόνησαν το παιδί της, η κ. Παναγιώτα επεσήμανε τα εξής: «Μα φυσικά θέλω να μάθω αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θεώ να μάθω τι έγινε και για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο παιδί μου. Σίγουρα θα απαλύνει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και να πάω κοντά στο παιδί μου, δεν θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω που με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου τώρα».

Τέλος, για το αν τον έχει δει στον ύπνο της είπε: «Πολλές φορές, αλλά δεν μου λέει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι μαμά να είσαι καλά. Να ανάβεις το καντηλάκι μου, θέλω να φεύγεις χαρούμενη. Η κόρη μου έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αλλά τι να μου πει; Αυτό θέλει και εκείνη».

To Top