Ελλάδα

Δυναμική παρουσία για την Karcher στην 9η διεθνή έκθεση Supply Chain Expo

karcher2

Δυναμική παρουσία για την Karcher στην 9η διεθνή έκθεση Supply Chain Expo

Το Kärcher Center Camion Τσολακίδης και η Kärcher Greece έδωσαν το παρών στην 9η Διεθνή Έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα. Το εμβληματικό περίπτερο του Kärcher Center Camion Τσολακίδης στο Hall 3 έκανε αισθητή την παρουσία του στον εκθεσιακό χώρο και εντυπωσίασε με το εκτενές portfolio των προϊόντων που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης.

Οι περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες που πέρασαν και τις 3 ημέρες από την έκθεση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα συστήματα Επαγγελματικού Εξοπλισμού Καθαριότητας για τον κλάδο των Logistics με την αξιοπιστία της KARCHER. Οι επαγγελματίες του χώρου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα υψηλής απόδοσης συστήματα καθαρισμού Karcher, με τις σωστές συμβουλές και το άψογο service – για απρόσκοπτη λειτουργία σε ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας.

karcher1
Δυναμική παρουσία για την Karcher στην 9η διεθνή έκθεση Supply Chain Expo 3

Το Kärcher Center Camion Τσολακίδης και η Kärcher Greece υποστηρίζουν τη σημαντικότητα του καθαρού χώρου εργασίας και προτείνουν μηχανήματα κατάλληλα για τον απόλυτο καθαρισμό στις αποθήκες αλλά και στους εξωτερικούς χώρους. Είναι γεγονός πως οι χώροι όπου πραγματοποιείται η διαχείριση των εμπορευμάτων είναι πολυσύχναστοι και οι απαιτήσεις καθαρισμού υψηλές. Η Kärcher Greece προσφέρει τα κατάλληλα συστήματα για τον γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό και  ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις με ευκολία.

Η Kärcher Greece, για πάνω από 30 χρόνια που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά, προσφέρει λύσεις για κάθε δύσκολη εργασία καθαρισμού, μέσα από μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Ο απόλυτος ειδικός σε συστήματα Επαγγελματικού & Οικιακού Εξοπλισμού Καθαριότητας συνεχίζει να εξελίσσει τόσο τα προϊόντα της, όσο και να βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές

Περισσότερες πληροφορίες για την Kärcher Greece  μπορείτε να βρείτε εδώ. 

To Top