Αθλητικά

Δύο μεγάλες αλλαγές στο Γ. Καραϊσκάκης – Αυτό είναι το πλάνο του Μαρινάκη – Πόσο μεγαλώνει το γήπεδο!

Δύο μεγάλες αλλαγές στο Γ. Καραϊσκάκης - Αυτό είναι το πλάνο του Μαρινάκη - Πόσο μεγαλώνει το γήπεδο!

Οι έξτρα σουίτες και η χωρητικότητα του σταδίου που θα μεγαλώσει μέχρι και 6.000 θέσεις. Στο Λιμάνι το έχουν πάρει απόφαση και οι εξελίξεις τρέχουν…

Το πλάνο για επέκταση στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ορτέγκα και η εμφάνιση με τον Πανσερραϊκό.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον Σωτήρη Ταμπάκο στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ανέφερε αρχικά ότι ο Ολυμπιακός περιμένει να έρθει ο Ορτέγκα, αλλά και να κλείσει μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου δύο επιθετικούς (φορ και εξτρέμ), που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά.

Στη συνέχεια σχολίασε τη χθεσινή εικόνα των Πειραιωτών, λέγοντας ότι πραγματικά ήταν προβληματική, καθώς εκτός των άλλων κινδύνευσε να δεχθεί γκολ, ξέχωρα από το πέναλτι στο δοκάρι (60’) των φιλοξενούμενων, τόσο πριν (60’) και μετά (65’) το 1-0 με τον Μπιέλ στο 63’.

Θύμισε παράλληλα ότι και το 2010 στο πρώτο ματς του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κεκλεισμένων των θυρών και τότε) απέναντι στη νεοφώτιστη Κέρκυρα, είχε επικρατήσει και τότε δύσκολα με σκορ 2-0, με το ματς να είναι στο 1-0 έως το 85ο λεπτό. Τόνισε, επίσης, ότι δεν περιποιεί τιμή για τον Ολυμπιακό να έχει καλύτερο παίκτη στα πρώτα τρία ματς έναν αμυντικό του (Ρέτσος).

Τέλος, έδωσε την είδηση ότι το πλάνο για το οποίο έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης για επέκταση του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι να φτάσει τις 36.000 με 38.000 θέσεις από 32-33.000 που είναι τώρα. Επεσήμανε, δε, ότι είναι απολύτως εφικτό να δημιουργηθούν 30 με 40 σουίτες απέναντι από τα επίσημα για φιλοξενία 1.000 ατόμων.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Αγανάκτησε” και ο Μαρτίνεθ με αυτούς του δύο – “Γούστα” με Σκάρπα, Φορτούνη – Πέτυχε το τρικ του Γκαρσία!

To Top