Αθλητικά

Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Μπάρκα – Διαφορά 100.000 Κώτσιρα με ΠΑΟ – Ρέτσος για ομάδα Τουρκίας!

Δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες για Μπάρκα - Διαφορά 100.000 Κώτσιρα με ΠΑΟ - Ρέτσος για ομάδα Τουρκίας!

Ποια είναι η πρόταση του Τριφυλλιού στον Έλληνα αμυντικό; Γιατί είναι πλέον πολύ πιθανό να αποχωρήσει ο πρώην κίπερ της ΑΕΚ από την Ολλανδία και ο τουρκικός σύλλογος που ενδιαφέρεται για Ρέτσο, Γαλανόπουλο, Κώτσιρα!

BΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΚΑΣ: Τελικά δεν θα παίζει και μετά το καλοκαίρι στην Ουτρέχτη. Παρότι υπήρχε για το κλαμπ οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο (ως το 2025) και μέχρι πριν από λίγο καιρό όλα έδειχναν πως οι δυο πλευρές θα συνέχιζαν μαζί αφού και ο “Μπίλης” δεν ήθελε να φύγει από την Ολλανδία, τα δεδομένα όπως μάθαμε άλλαξαν και υπάρχει ανατροπή. Ο 29χρονος διεθνής κίπερ, με τα 2.500.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την Ουτρέχτη (24 συμμετοχές) και είναι βέβαιο πως θα έχει αρκετές προτάσεις στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι. Αναμεσά τους κι από δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες, του Big 5, οι οποίες τον… φλερτάρουν από τον χειμώνα. Αν ο Μπάρκας πάρει τη απόφαση για να επαναπατριστεί σίγουρα θα του καταθέσουν τις προσφορές τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΙΡΑΣ: Μαζί με τον Μπερνάρ και τον Αράο είναι οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού με την μεγαλύτερη εξέλιξη, την πιο σταθερά καλή απόδοση και βελτίωση στους μήνες του Τερίμ και σε σχέση με τη εποχή Γιοβάνοβιτς (ο Ιωαννίδης είναι… εκτός συναγωνισμού από το καλοκαίρι). Ο Κώτσιρας είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως χαφ αποδεικνύεται πραγματικό… (αξιόπιστο) πασπαρτού για το τριφύλλι. Βέβαια έχει κι αυτός ανανέωση συμβολαίου ενώ σύμφωνα με την πρόσφατη πράσινη ενημέρωση τόσο στον ίδιον όσο και στον Παλάσιος έγιναν προσφορές από την διοίκηση για ανανέωση των συμβολαίων τους, που θα συζητηθούν όμως, σε πιο αναλυτική βάση μετά το φινάλε της σεζόν. Τι λέει το δικό μας ρεπορτάζ; Πως οι οικονομικές απαιτήσεις του Κώτσιρα για νέο συμβόλαιο ανέρχονται στις 400.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο. Άλλωστε είναι από τους πιο χαμηλόμισθούς του ρόστερ, με μόλις 167.000 ευρώ ετήσιες net αποδοχές. Επίσης, ότι η πρώτη προσφορά του Παναθηναϊκού είναι στα 300 χιλιάρικα (λίγο πάνω ή κάτω). Πάντως ενδιαφέρον για τον Κώτσιρα ήδη έχει εκδηλωθεί κι από την Τουρκία κι από την Ισπανία…

kotsiras

ΓΚΙΟΖΤΕΜΠΕ: Είναι η τούρκικη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, που έχει ουσιαστικά ήδη εξασφαλίσει την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία. Είναι κλαμπ μάλιστα που διαθέτει χρήμα και ήδη προετοιμάζει τις καλοκαιρινές μεταγραφές του, έχοντας προπονητή τον καλό Βούλγαρο Στανιμρ Στοίλοφ (ήταν να έρθει στον Άρη του Καρυπίδη) και Κροάτη αθλητικό διευθυντή (πρώην της Πάφου και της Ριέκα), που έχει πολύ καλή σχέση με την ελληνική μανατζερική πιάτσα. Οπότε δεν είναι τυχαίο πως ήδη ακούγονται στο Γκιόζτεμπε τα ονόματα τριών Ελλήνων διεθνών παικτών και συγκεκριμένα των Ρέτσου, Γαλανόπουλου και Κώτσιρα. Εξελίξεις πάντως μετά τον Μάιο αν και να το έχετε υπόψιν πως η συγκεκριμένη τουρκική ομάδα θα παίξει/ακουστεί για αρκετούς Σουπερλιγκάτους παίκτες αυτό το καλοκαίρι…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καψούρα” για μεγάλη ελληνική ομάδα ο Τζόλης – “Γυρίζει να κάνει τη διαφορά” – Τρικ για να μη πληρωθεί ο ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top