Αθλητικά

Έχει Σούπερ Λιγκ απόψε! Εντός έδρας αποστολές για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό – Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Έχει Σούπερ Λιγκ απόψε! Εντός έδρας αποστολές για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό - Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα (26/8) η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Για την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, μάλιστα, τα ματς κόντρα σε Πανσερραϊκό και Βόλο, αντίστοιχα, σηματοδοτούν την πρώτη τους εμφάνιση στο φετινό «μαραθώνιο».

Η νταμπλούχος ΑΕΚ, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Αντβέρπ και την προσπάθειά της να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο, υποδέχεται στην OPAP Arena τον Πανσερραϊκό. Δεδομένα ο Ματίας Αλμέιδα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του επαναληπτικού που μπορεί να στείλει την ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League. Από την άλλη, μετά τη «σκληρή» ήττα στον Πειραιά, ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία δίνει δεύτερο σερί εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι, ευελπιστώντας σε ανάλογη εμφάνιση με καλύτερο αποτέλεσμα.

Περιμένοντας τον επαναληπτικό με την Μπράγκα, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως κι ο Αλμέιδα, θα παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στους Πορτογάλους μιας και την Τρίτη κρίνονται πολλά περισσότερα από μία πρόκριση. Οι Θεσσαλοί, από την πλευρά τους, έσωσαν στην πρεμιέρα το βαθμό με τη Λαμία, και πηγαίνουν στη Λεωφόρο για την έκπληξη. Στο άλλο ματς του Σαββάτου (26/8), ο Αστέρας θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΟΦΗ, τον οποίο οι Αρκάδες περιμένουν στην Τρίπολη, έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Άρη.

Σε αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 
Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα  0-0

Κυριακή 27 Αυγούστου 2023 

19:15 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Αρης  
21:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Κηφισιά 
21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

To Top