Ελλάδα

Έδωσε 20.000 σε «γιατρό» για να βοηθήσει την κόρη της «θύμα τροχαίου» – Λιποθύμησε όταν τη βρήκε στο…

Έδωσε 20.000 σε «γιατρό» για να βοηθήσει την κόρη της «θύμα τροχαίου» – Λιποθύμησε όταν τη βρήκε στο σπίτι

Θύμα απάτης έπεσε μία 78χρονη στην Χαλκίδα, η οποία έδωσε συνολικά 20.000 ευρώ στον επιτήδειο που παρίστανε τον γιατρό του νοσοκομείου, προκειμένου να εγχειριστεί η κόρη της που υποτίθεται πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης (19/09), όταν η ηλικιωμένη δέχθηκε τηλεφώνημα στο σταθερό της τηλέφωνο από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος της δήλωσε πως είναι γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, και κατάφερε να την πείσει πως πρέπει να του δώσει 20.000 ευρώ, προκειμένου να εγχειρίσει την κόρη της, η οποία δήθεν είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Η 78χρονη ακολούθησε τις οδηγίες που της είχε δώσει ο «μαϊμού» γιατρός, και παρέδωσε τα χρήματα σε μία άλλη γυναίκα που της υπέδειξε ο δράστης. Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σπίτι της, διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν είχε κανένα ατύχημα, αλλά η ίδια είχε πέσει θύμα απάτης και λιποθύμησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Στις 17:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 78χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

To Top