Αθλητικά

Έδωσε… είδηση ο Μπαρτζώκας – Μεταγραφική αποκάλυψη για τον Ολυμπιακό!

Κοντά σε μεταγραφή Έλληνα ο Ολυμπιακός - Scouting ΠΑΟ στον… νέο Διαμαντίδη - Από τη Μπάγερν στην Εθνική!

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, τη συμμετοχή του Ολυμπιακού σε τουρνουά στην Κύπρο αλλά και τις μεταγραφικές επιδιώξεις της ομάδας.

Σούπερ προσφορά* για τα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2023 | 21+

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με αφορμή τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», στην Κύπρο, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου, μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του ΣΠΟΡ FM 95,0 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περαιτέρω ενίσχυση με μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι τιμητικό για εμάς, που ερχόμαστε κάθε χρόνο στην Κύπρο. Νιώθουμε πολύ ωραία με τη φιλοξενία. Για εμένα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, που παίζουμε για τη μνήμη του Νεόφυτου. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία, έχω γνωρίσει την οικογένειά του. Πραγματικά νιώθω μεγάλη χαρά, που βοηθούμε λίγο για να τον θυμόμαστε κάθε χρόνο.

Γενικά η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι πολύ καλή. Το επίπεδο των αγώνων είναι πολύ καλό. Μας δίνεται η δυνατότητα να τεστάρουμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε πριν την Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά θα δώσει μια καλή εικόνα για το πού μπορούμε να φτάσουμε φέτος».

Για τους διεθνείς της ομάδας: «Έχουμε έξι διεθνείς. Είμαστε η ομάδα με τους περισσότερους διεθνείς από όλη την Ευρωλίγκα».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Θα πάρουμε έναν παίκτη ακόμα. Είμαστε μια ομάδα, που έχει υψηλό επίπεδο. Πρέπει να πάρουμε κάποιον παίκτη, που θα μας κάνει καλύτερους. Έχουμε στοχεύσει σε 3-4 περιπτώσεις».

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top