Κόσμος

Έδωσε όπλο στην μητέρα της με άνοια για να αυτοκτονήσει, γιατί δεν άντεχε να την φροντίσει

1697519708 sadness

Έδωσε όπλο στην μητέρα της με άνοια για να αυτοκτονήσει, γιατί δεν άντεχε να την φροντίσει

Μια γυναίκα συνελήφθη κατηγορούμενη ότι οδήγησε τη μητέρα της στην αυτοκτονία, επειδή έδωσε ένα όπλο στην ηλικιωμένη που έπασχε από άνοια και την πίεσε να βάλει τέλος στη ζωή της, γιατί είχε κουραστεί να την φροντίζει.

Η 44χρονη Jaydee Watts συνελήφθη από την αστυνομία της Οκλαχόμα μετά τον θάνατο της 72χρονης Lynda Watts στις 10 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την New York Post, εσωτερική κάμερα στο σπίτι κατέγραψε την Jaydee να πηγαίνει στο δωμάτιο της Lynda και να τσακώνονται, επειδή η τελευταία δεν μπορούσε να πάρει τα χάπια της. Τότε, είπε «πάρε το χάπι σου ή πέθανε», έφυγε από το δωμάτιο και επέστρεψε με ένα πιστόλι.

Στη συνέχεια, το έβαλε στα χέρια της μητέρας της και είπε «κάνε ό,τι θέλεις, αλλά να ξέρεις θα σε κλειδώσω, αν συνεχίσεις έτσι». Η ηλικιωμένη πυροβόλησε δύο φορές τον εαυτό της και πέθανε, ενώ η κόρη της κάλεσε μια εργαζόμενη σε οίκο ευγηρίας και γνωστοποίησε το περιστατικό.

Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι και η Jaydee Watts δεν προέβαλε καμία αντίσταση, παραδέχτηκε αμέσως την πράξη της και φέρεται να είπε πως «είναι χάλια να φροντίζεις κάποιον όλο το 24ωρο. Δεν άντεξα άλλο».

To Top