Ελλάδα

«Έκαναν την ανάγκη τους δίπλα μας»: Μαρτυρία γυναίκας που έμεινε 8,5 ώρες στην Αθηνών – Κορίνθου

andrianou

«Έκαναν την ανάγκη τους δίπλα μας»: Μαρτυρία γυναίκας που έμεινε 8,5 ώρες στην Αθηνών – Κορίνθου

Εγκλωβισμένη επί 8,5 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου ήταν χθες Πέμπτη (17/8) η κυρία Ειρήνη Ανδριανού εξαιτίας του βυτιοφόρου το οποίο είχε αρπάξει φωτιά και στήθηκε επιχείρηση για την μετάγγιση των 7,2 τόνων υγραερίου που κουβαλούσε. Η κ. Ανδριανού, το πρωί της Παρασκευής (18/8) σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του Open αναφέρθηκε στην Οδύσσεια που πέρασε τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της που επέβαινε στο όχημα.

«Αυτό που βιώσαμε χθες ήταν πολύ περίεργο και η ταλαιπωρία μας πάρα πολύ μεγάλη. Πληρώσαμε τα πρώτα διόδια, είχαμε μία πολύ μικρή ενημέρωση ότι ο δρόμος μπορεί να είναι κλειστός και να μη μπορούμε να προχωρήσουμε. Μας άφησαν όμως, μετά από ένα τέταρτο άνοιξαν τα διόδια και περάσαμε μέσα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπήρχε η μητέρα μου στο αυτοκίνητο με προβλήματα δύσπνοιας, το παιδάκι και το σκυλάκι μου. Το θέμα μας ήταν ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνουμε. Επικοινωνήσαμε δύο φορές με το 100, ήμασταν γύρω στις 3μιση ώρες χωρίς νερό».

«Φτάσαμε στο σημείο να θέλουν να πάρουν άνθρωποι τα φάρμακά τους, παιδάκια διψούσαν, άνθρωποι έκαναν την ανάγκη τους δίπλα μας, σε τοιχάκια που υπήρχαν. Όταν τελικά έφτασε το νερό (από την Πολιτική Προστασία), μπορούσαν να δώσουν μόνο δύο μπουκαλάκια ανά αυτοκίνητο», περιέγραψε στη συνέχεια η κυρία Ανδριανού.

«Ήμασταν αποκλεισμένοι για 8μιση ώρες. Άνοιξε ο δρόμος στις 20:35. Μπορεί να μέναμε και από βενζίνη», τόνισε η κυρία Ανδριανού διευκρινίζοντας ότι δεν προτίθεται να κινηθεί νομικά, γνωρίζοντας πως δεν πρόκειται να βρει το δίκιο της.

To Top