Ελλάδα

Εκλογές 2023: Γλυκύτατος παππούς μαγνήτισε τα βλέμματα – «Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να…

παππούς

Εκλογές 2023: Γλυκύτατος παππούς μαγνήτισε τα βλέμματα – «Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να ψηφίζει»

Για δεύτερη φορά, οι κάλπες άνοιξαν και οι πολίτες από τις 07:00 το πρωί σπεύδουν να ψηφίσουν το κόμμα το οποίο επιθυμούν να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στην περιοχή του Ντεπώ ένας ηλικιωμένος κύριος κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική του επιλογή αλλά και την κοσμοθεωρία του.

Ο ηλικιωμένος, χαμογελαστός και φορώντας το καπέλο του μπήκε στο εκλογικό τμήμα και η κάμερα της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» τον πλησίασε.

«Καλημέρα. Να έρθουμε με το καλό και στις άλλες εκλογές να ψηφίσουμε και να ‘μαστε γεροί», είπε αρχικά στο «Κοινωνία ώρα MEGA» ο ηλικιωμένος ψηφοφόρος.

«Ψηφίζω από το 1958. Πάντα είμαι αποφασισμένος για το τι θα ψηφίσω, δεν χάνω καμία ψήφο εγώ. Πώς να το κάνουμε; Είναι ανάγκη. Ό,τι θέλει να ψηφίσει ο καθένας, αρκεί να ψηφίζει. Μετά μας στερούν πολιτικά δικαιώματα και λέμε: δεν είμαστε πολίτες», συμπλήρωσε αμέσως μετά.
Όταν ο δημοσιογράφος, Θεολόγος Ηλιού, ρώτησε τον κύριο ποια είναι η ηλικία του εκείνος απάντησε χιουμοριστικά «200 περίπου» και μετά είπε την πραγματική του ηλικία «88 είμαι».

To Top