Αθλητικά

Εκρηκτικό “2-3άρι” για αντί-Ναν – Τοπ όνομα από NBA οι Αγγελόπουλοι – Τρελός τρίποντος, κασέ 2 εκατ.! (vid)

Εκρηκτικό "2-3άρι" για αντί-Ναν - Τοπ όνομα από NBA οι Αγγελόπουλοι - Τρελός τρίποντος, κασέ 2 εκατ.! (vid)

Μπορεί ο Κέντρικ Ναν να αποτελεί πρωταρχικό στόχο των Ερυθρόλευκων για τα γκαρντ, όμως στο προσκήνιο ήρθε ακόμα μία αξιόλογη περίπτωση από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Στην αναμονή για τον Κέντρικ Ναν βρίσκονται εδώ και κάποιο διάστημα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που όμως κάνουν την προεργασία τους, έχοντας βρει και εναλλακτικές, αν δεν προχωρήσει του Αμερικανού άσου.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι διατεθειμένοι να ρίξουν αρκετό χρήμα για μια μεταγραφή στην θέση “2” και ένα όνομα που ήρθε στην επικαιρότητα, παράλληλα με αυτό του Ναν, είναι ενός άλλου πολύπειρου NBAer, του Τέρενς Ρος.

Ο λόγος για τον 32χρονο (2.01μ.) σούτινγκ γκαρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο “3” και που μετράει 11ετή θητεία στον “μαγικό” κόσμο, σε Τορόντο Ράπτορς, Ορλάντο Μάτζικ και Φοίνιξ Σανς, “γράφοντας” πάνω από 750 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα αθλητικό και εκρηκτικό παίκτη, έχοντας κερδίσει και τον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2013 στην κορυφαία λίγκα, είναι ικανότατος δημιουργός για το ύψος του, ενώ αποτελεί και εξαιρετικό σουτέρ στο τρίποντο, κάτι που μαρτυρά το 36% που έχει στην καριέρα του από την γραμμή των 6,75μ. 

Σημειώνεται πως το όνομά του έχει ακουστεί και στο ρεπορτάζ της Παρτιζάν, η οποία φέρεται να έχει ενδιαφερθεί για τον Ρος το προηγούμενο διάστημα.

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top