Ελλάδα

«Εμμονή» της κακοκαιρίας Daniel στην Αττική – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

attiki kakokairia4

«Εμμονή» της κακοκαιρίας Daniel στην Αττική – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά και την Αττική και σήμερα αναμένονται έντονα φαινόμενα ανάλογα με τα χθεσινά που καταγράφηκαν σε αρκετές περιοχές, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα. Σε ενημέρωσή του, την οποία συνοδεύει με χάρτες, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς, σημειώνει:

  • Στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας οι μεγαλύτερες εντάσεις
  • Μεγάλες οι απορροές στον κάμπο και δυτικότερα
  • Εμμονή σε Αττική με σταδιακή ύφεση πριν το μεσημέρι

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κακοκαιρία θα κρατήσει έως και το απόγευμα της Πέμπτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Από την Παρασκευή θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με ενισχυμένους βοριάδες.

Ένα δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας «Daniel» με έντονη βροχόπτωση και κεραυνούς «χτύπησε» τα μεσάνυχτα την Αττική με δρόμους να πλημμυρίζουν και την Τροχαία να προχωρά στην διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας.

Το πρώτο κύμα του Daniel στην Αθήνα σημειώθηκε χθες το απόγευμα όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια προκαλώντας κομφούζιο σε κεντρικούς οδικούς άξονες, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Καθίζηση δρόμου σημειώθηκε στο Μοσχάτο λόγω της κακοκαιρίας Daniel, με την περιοχή να αντιμετωπίζει σήμερα το πρωί πολλά προβλήματα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.

To Top