Αθλητικά

Ενώθηκαν για να τον στείλουν Ολυμπιακούς Αγώνες! Το όνειρο ενός τζουντόκα να πάει Παρίσι

Ενώθηκαν για να τον στείλουν Ολυμπιακούς Αγώνες! Το όνειρο ενός τζουντόκα να πάει Παρίσι

Επιχειρηματίες και φιλανθρωπικά ιδρύματα συνέβαλαν για να κρατήσουν ζωντανό το όραμά του να συμμετέχει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Ο Jasleen Saini, ταλαντούχος τζούντοκα με φιλοδοξίες να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, έχει λάβει την απαραίτητη ώθηση καθώς πολλά γενναιόδωρα άτομα έχουν προχωρήσει για να τον υποστηρίξουν.

Ο Saini κέρδισε πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στο ανοιχτό ασιατικό πρωτάθλημα τζούντο που διεξήχθη στην Ταϊπέι. Επέλεξε να συμμετάσχει για τους επερχόμενους Ασιατικούς Αγώνες της Χανγκζού, με την αισιοδοξία, ότι η συγκέντρωση αρκετών βαθμών θα του εξασφάλιζε μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για να εκπληρώσει τις προπονητικές του απαιτήσεις στη Γεωργία και να συμμετάσχει στα προκριματικά του Ολυμπιακού τουρνουά, ο νεαρός αθλητής χρειαζόταν οικονομική βοήθεια.

Το πρώτο άτομο που άπλωσε χείρα βοηθείας ήταν ο επιχειρηματίας από το Ντουμπάι, Δρ. SPS Oberoi, ο οποίος προσέγγισε τον προπονητή του Saini, Amarjit Shastri. Ο Δρ Oberoi συνεισέφερε 100.000 ρουπίες από τα κεφάλαια του “Sarbat-Da-Bhala”, ενός φιλανθρωπικού καταστήματος που ίδρυσε.

Χάρη στις συμπονετικές ενέργειες αυτών των ατόμων και οργανισμών, το ταξίδι της Jasleen Saini έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Με την υποστήριξή τους, μπορεί πλέον να συνεχίσει τις προπονήσεις του και να κυνηγήσει το όνειρό του να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην παγκόσμια σκηνή.

cgs 8570 1553879395 1553879395

300.000 ρουπίες που συγκέντρωσε είναι 3.346 Ευρώ! Μπορεί να σας φαίνονται λίγα, για την Ινδία όμως είναι ένα ποσό, το οποίο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον αθλητή. Το θέμα είναι, ότι το όνειρο του τζουντόκα συγκίνησε αυτούς τους ανθρώπους, για να συνδράμουν και να τον στηρίξουν να γίνει πραγματικότητα. Η ανταπόκρισή τους δείχνει σε μεγάλο βαθμό πόσο πιστοί είναι οι Ινδοί σε ένα πλάνο και δείχνουν εμπιστοσύνη σε αυτόν που μπορεί να το υλοποιήσει, βοηθώντας τον να το καταφέρει.

To Top