Αθλητικά

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή ο Χουάνκαρ – “Χαίρομαι που μπορώ να σκεφτώ ξανά το ποδόσφαιρο και να παίξω”

Ενθουσιασμένος με την επιστροφή ο Χουάνκαρ - "Χαίρομαι που μπορώ να σκεφτώ ξανά το ποδόσφαιρο και να παίξω"

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μίλησε για τις σκέψεις του μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Χουάνκαρ: Μπορεί να αγωνίστηκε για μόλις 10 λεπτά κόντρα τη Βιγιαρεάλ, όμως ο Ισπανός κατάφερε και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ίδιο μετά το τέλος του αγώνα να αναφέρεται στην επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Για το ματς στο “Θεράμικα”:

“Αργήσαμε να αντιδράσουμε και δείξαμε στο τέλος ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε παραπάνω πράγματα. Αλλά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά μέχρι να σκοράρουν, όταν πέτυχαν το πρώτο γκολ ήταν δύσκολο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο. Παρόλα αυτά αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από αυτήν την αναμέτρηση είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα στο τέλος. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και θα πάμε για την νίκη”.

Για τον τελικό με την Μακάμπι Χάιφα:

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε στη δράση:

“Νιώθω καλά, η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξα πολύ αλλά ένιωθα καλά. Αυτό για εμένα είναι σημαντικό παιχνίδι με το παιχνίδι να παίρνω περισσότερα λεπτά και να συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα. Νιώθω έτοιμος και χαίρομαι που μπορώ να ξανασκεφτώ για το ποδόσφαιρο και να παίξω”, είπε ο Χουάνκαρ.

xuankar xouankar panathinaikos makabi

To Top