Ελλάδα

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο – Χειροδίκησε κατά πολίτη που τον εξύβρισε

mpeos 3

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο στον Βόλο – Χειροδίκησε κατά πολίτη που τον εξύβρισε

Ξέφυγε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας με πλημμυροπαθείς στην περιοχή Άλλη Μεριά, αφού χειροδίκησε κατά πολίτη που τον εξύβρισε. Το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Την Παρασκευή κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Τα πνεύματα μετά από ένα σημείο οξύνθηκαν στο μέγιστα με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Τότε ο δήμαρχος Βόλου του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, καθώς το βράδυ της Παρασκευής την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου, άρπαξε το χέρι του καθαριστή και έστρεψε την μάνικα κατά του γνωστού δικηγόρου του Βόλου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Καταβρέχει εναν πολιτη επειδή τον βλέπει μπροστά από το εκλογικό κέντρο και είναι μαζί με υποψήφιους του Νικόλαος Παπαπέτρος . Ο πολιτικός πολιτισμός στο μεγαλείο του.

Posted by Επιτροπή ΑΓΩΝΑ Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών on Friday, September 29, 2023

To Top