Ελλάδα

Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην έδρα της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

rapti astunomia1

Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην έδρα της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, επισκέφθηκε την Τουριστική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στην έδρα της στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με τη Διοικήτρια της, την Αικατερίνη Ματθαίου. Παρόντες στη συνάντηση ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος και ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ευάγγελος Μουρτζίνος.

Συζήτησαν για τον τρόπο λειτουργίας της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον Νομό. 

rapti astunomia2
Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην έδρα της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης 4

Η Διοικήτρια ανέφερε το ενδιαφέρον των αστυνομικών που υπηρετούν στην Τουριστική Αστυνομία να συμμετάσχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα τον τουρισμό. 

Επίσης, πρότεινε συνέργειες με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ , αλλά και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να προβληθεί το έργο της Τουριστικής Αστυνομίας και να ενημερωθούν οι πολίτες.

rapti astunomia4
Επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην έδρα της Τουριστικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης 5

Η Υφυπουργός δήλωσε: «Στο Υπουργείο Τουρισμού αναγνωρίζουμε, σεβόμαστε και εκτιμούμε την προσφορά της Τουριστικής Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ελλάδα και θεωρούμε τις γυναίκες και τους άνδρες της άξιους συνεργάτες μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στη συνολική εικόνα της χώρας μας και την ισχυροποίηση του τουριστικού brand name Ελλάδα».

To Top