Αθλητικά

Επίθεση Λουτσέσκου: “Ντροπιαστική διαιτησία! Δεν θα τα δίνε στην χώρα του”

Επίθεση Λουτσέσκου: "Ντροπιαστική διαιτησία! Δεν θα τα δίνε στην χώρα του"

“Πυρά” από τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά κατά της διαιτησίας και των αποφάσεων του που πάρθηκαν στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι από την Πορτογαλία κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά όπου στάθηκε τόσο στη φάση του πέναλτι για τους γηπεδούχους, όσο και στο όπως σημείωσε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών έρχεται από φάουλ.

«Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποτέλεσμα εδώ, όταν το σκορ κρίνεται από έναν διαιτητή. Δεν νομίζω ότι παίχτηκε φανταστικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει μία φάση που δεν είναι δυνατόν να δίνεται πέναλτι. Θεωρώ ότι ήταν απόλυτα υπερβολικό, δεν νομίζω πως ο διαιτητής θα το έδινε στη χώρα του, ήθελε να βοηθήσει μία ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε το φάουλ πριν το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, είναι ντροπή η διαιτησία. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν δεν υπήρχε η ντροπιαστική διαιτησία σήμερα», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top