Αθλητικά

Επιβεβαιώνει και η πλευρά Νάρεϊ για Σαουδική Αραβία – Λεφτά και στην Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Επιβεβαιώνει και η πλευρά Νάρεϊ για Σαουδική Αραβία - Λεφτά και στην Φορτούνα Ντίσελντορφ!

Ο Γερμανός εξτρέμ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ πρόκειται να αποχωρήσει από το ΠΑΟΚ για λογαριασμό της Αλ Καλίτζ, ομάδας της Σαουδικής Αραβίας. Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνεις τις φήμες περί συζητήσεων και ο δρόμος φαίνεται πως έχει ανοίξει, ώστε ο Νάρεϊ να φύγει από τη Θεσσαλονίκη.

Η προηγούμενη ομάδα του, Φορτούνα Ντίσελντορφ, θα εισπράξει 200.000 ευρώ από το συνολικό πακέτο εκμεταλλευόμενη τη διατήρηση του 10% επί των δικαιωμάτων του Νάρεϊ.

Ο 29χρονος άσος έφτασε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι μετά από μια μακρά και ταραχώδη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τη Φορτούνα. Τη σεζόν 2022-2023 κατέγραψε 35 συμμετοχές, μετρώντας 8 γκολ και 11 ασίστ.

Στο τελευταίο διάστημα της αγωνιστικής περιόδου ταλαιπωρήθηκε από μικροθρομβώσεις στα αγγεία των πνευμόνων και δεν έπαιξε στον τελικό Κυπέλλου. Φέτος, έχει παίξει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς των ασπρόμαυρων και το χθεσινό κόντρα στην Χαρτς αναμένεται να είναι το τελευταίο.

Οι οριστικές εξελίξεις θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

To Top