Αθλητικά

Έριξε τη “βόμβα” ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – “Δεν υπογράφω στους Μπακς, αν…”

Έριξε τη

Σε δήλωση-“βόμβα” για το μέλλον του προχώρησε ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA.

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, είπε ότι βάζει την επιδίωξη πρωταθλημάτων πάνω από το οικονομικό κέρδος και δεσμεύτηκε να μην υπογράψει επέκταση συμβολαίου προτού ξεκαθαρίσει η κατεύθυνση της ομάδας.

Ο δύο φορές MVP του πρωταθλήματος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο supermax αξίας 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, με player option για τη σεζόν 2025/26.

Το Μιλγουόκι μπορεί να του προσφέρει τριετή επέκταση αξίας 173 εκατομμυρίων δολαρίων από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντετοκούνμπο είπε στους New York Times σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη ότι δεν ενδιαφέρεται — τουλάχιστον όχι ακόμη.

Δεν θα ήμουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αν δεν ξέρω ότι όλοι βρίσκονται στην ίδια σελίδα, όλοι πηγαίνουν για ένα πρωτάθλημα, όλοι θα θυσιάσουν χρόνο μακριά από την οικογένειά τους όπως εγώ. Και αν δεν το νιώθω αυτό, δεν υπογράφω».

Οι Μπακς κέρδισαν το πρωτάθλημα τη σεζόν 2020-21, στη συνέχεια είχαν ρεκόρ 51-31 την επόμενη χρονιά πριν χάσουν στους ημιτελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Μπόστον Σέλτικς. Την περασμένη σεζόν, οι Μπακς είχαν ρεκόρ 58-24 πριν οι Μαϊάμι Χιτ κάνουν την έκπληξη και τους αποκλείσουν στον πρώτο γύρο των playoffs.

Ο προπονητής Μάικ Μπούντενχολζερ απολύθηκε και αντικαταστάθηκε από τον πρώην βοηθό των Τορόντο Ράπτορς, Έντριαν Γκρίφιν, με τον Αντετοκούνμπο να φέρεται να συμμετέχει στη διαδικασία πρόσληψης.

«Πρέπει να δούμε τη δυναμική», είπε. «Πώς θα είναι ο προπονητής, πώς θα είμαστε μαζί. Στο τέλος της ημέρας, νιώθω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου ξέρουν και ο οργανισμός ξέρει ότι θέλω να κερδίσω ένα πρωτάθλημα. Όσο είμαστε στην ίδια σελίδα με αυτό και μου δείχνεις ότι πάμε μαζί για να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, είμαι μέσα. Τη στιγμή που νιώσω ότι, “Ω, ναι, προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε…”».

Οι Μπακς προσπάθησαν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, όπως ο σέντερ Μπρουκ Λόπεζ και ο φόργουορντ Κρις Μίντλετον σε αυτή την offseason. 

«Δεν θα υπάρξουν ποτέ άσχημα συναισθήματα με τους Μιλγουόκι Μπακς», είπε ο Αντετοκούνμπο και κατέληξε: «Πιστεύω ότι περάσαμε 10 απίστευτα χρόνια και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έδωσα τα πάντα για την πόλη του Μιλγουόκι. Τα πάντα. Κάθε βράδυ, ακόμα κι όταν πληγώνομαι. Είμαι Μιλγουόκι Μπακ. Αιμορραγώ πράσινο χρώμα. Το ξέρω».

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.

To Top