Αθλητικά

Έσκασε τώρα! Έρχεται τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟ; Κλήθηκαν σε απολογία

Έσκασε τώρα! Έρχεται τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟ; Κλήθηκαν σε απολογία

Προβλήματα τόσο για τους Πράσινους, όσο και για την Ένωση μιας και όπως έγινε γνωστό κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στους αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Super League: Μπελάδες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μιας και όπως έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας τους κάλεσε σε απολογία λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους κατά τη διάρκεια των ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα, για τη 2η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος.

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή (5/4, 13:30), τις παρακάτω ΠΑΕ:

«ΠΑΕ ΑΕΚ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 31/3/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 31/3/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α’, 4 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. α’, β’, γ’, 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ»“, αναφέρει η ανακοίνωση της Super League.

aek opadoi

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top