Αθλητικά

Ετοιμάζει… εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Άιντραχτ – Βασικός ο Γκέτσε – Αλλάζει σύστημα

Ετοιμάζει... εκπλήξεις στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Άιντραχτ - Βασικός ο Γκέτσε - Αλλάζει σύστημα

Η προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Ντίνο Τοπμελερ ετοιμάζεται για αλλαγές και σε σχηματισμό αλλά και σε πρόσωπα, σε σχέση με το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Στουτγάρδη.

ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Ντίνο Τοπμελερ ετοιμάζεται για αλλαγές και σε σχηματισμό αλλά και σε πρόσωπα, σε σχέση με το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Στουτγάρδη.

Ο Γερμανός προπονητής στην ήττα από την Στουτγάρδη αποφάσισε να αλλάξει τον σχηματισμό το γνωστό στην ομάδα του και αντί για 3-4-2-1, προτίμησε το 4-2-3-1 ωστόσο το αποτέλεσμα αλλά και η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν αυτά καλά και για αυτό θα επαναφέρει την τριάδα στην άμυνα σε ένα πιο γνωριμο σύστημα.

Μαζί με το 3-4-2-1 θα επιστρέψει απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Μάριο Γκέτσε, το πιο βαρύ όνομα στο ρόστερ της Άιντραχτ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής ομάδας. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό του αγώνα με την Στουτγάρδη και κόντρα στον Δικέφαλο θα του δώσει φανέλα βασικού ο Τοπμελερ, που θα παίξει πίσω από τον Μαρμούς και δίπλα από τον Τσαΐμπι.

Ο Τοπμελερ θα δώσει ευκαιρία και στον Σμόλτσιτς που θα συμπληρώσει την τριάδα των στόπερ μαζί με τους Πάτσο και Τούτα, ενώ στα άκρα της άμυνας θα αρχίσουν το ματς οι Μπούτα (δεξιά) και Εμπιμπέ (αριστερά).

Η πιθανή ενδεκάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους : Τραπ – Τούτα, Σμόλτσιτς, Πάτσο – Μπούτα, Λάρσον, Σκίρι, Εμπιμπέ – Γκέτσε, Τσαΐμπι – Μαρμούς.

Πηγή: sfina.gr

opadoi

To Top