Αθλητικά

Έτσι απαντάει ο Σαββίδης – Πλησιάζει σε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Έτσι απαντάει ο Σαββίδης - Πλησιάζει σε μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Μία μεγάλη επένδυση από τον Δικέφαλο, που βρίσκεται κοντά σε έναν σπουδαίο παίκτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολύ σύντομα θα φτάσουν οι δύο πλευρές σε οριστική συμφωνία!

Τη στιγμή που ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ετοιμάζεται για το ταξίδι του στη Γαλλία, ώστε να υπογράψει στη Ναντ, στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς δεδομένου πως φέρνουν την μεταγραφή στα μέτρα τους, έχοντας βρει – όπως όλα δείχνουν – κοινό σημείο επαφής με τη Χετάφε. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση δείχνουν και τα ΜΜΕ της χώρας του, παρουσιάζοντας τον 28χρονο μέσο έτοιμο να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». 

Με τίτλο: «Όλο και πιο κοντά στην ασπρόμαυρη φανέλα ο Μαξίμοβιτς», οι Σέρβοι τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει άμεσα τον παίκτη προκειμένου να τον δηλώσει και για τη ρεβάνς με την Χάιντουκ:

«Ο ελληνικός σύλλογος ανυπομονεί να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι δύο μεταγραφές (η Ναντ ενδιαφέρεται για τον Αουγκούστο) ώστε να δηλώσει τον Μαξίμοβιτς για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη ρεβάνς με τη Χάιντουκ. Τα περισσότερα για την μεταγραφή του έχουν ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δυο ομάδων και απλά απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες».

To Top