Αθλητικά

Euro 2024: Η εβδομάδα της κρίσης, για την Ελλάδα και άλλες έντεκα με έπαθλο τα τρία τελευταία εισιτήρια.

Euro 2024: Η εβδομάδα της κρίσης, για την Ελλάδα και άλλες έντεκα με έπαθλο τα τρία τελευταία εισιτήρια.

 Την Πέμπτη 21 Μαρτίου στην «Opap Arena», με το Καζακστάν και την ερχόμενη Τρίτη 26, στη Γεωργία, φαβορί σε βάρος του Λουξεμβούργου η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα προσπαθήσει να κόψει ένα από τα τρία διαθέσιμα, μέσω play- offs εισιτήρια για την τελική φάση του Euro, του ερχόμενου καλοκαιριού στη Γερμανία. Εάν νικήσει και την παρέα του Κβαρατσκέλια θα συμπεριληφθεί στον 6ο όμιλο, όπου ήδη την περιμένουν οι Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία.

 Και για τις 12 ομάδες που κατάφεραν να μπουν στο τελευταίο βαγόνι των μπαράζ θα είναι ένα  ψυχοφθόρο και έντονο 6ήμερο, με 6 ημιτελικά παιχνίδια και κυρίως 3 τελικούς απ’ όπου και θα προκύψουν οι τρεις τελευταίες φιναλίστ που θα προστεθούν στις 21 που είχαν ήδη προκριθεί από τα τέλη Νοεμβρίου.

 Στον 1ο όμιλο, οι Γερμανία, Σκωτία, Ουγγαρία και Ελβετία. Στον 2ο, οι Ισπανία, Κροατία, Ιταλία και Αλβανία. Στον 3ο, οι Σλοβενία, Δανία, Σερβία και Αγγλία.

 Οι υπόλοιποι τρεις όμιλοι περιμένουν τις τρεις νικήτριες των play- offs. Στον 4ο, οι Ολλανδία, Αυστρία και Γαλλία θα περιμένουν τη νικήτρια που θα προκύψει από τις συναντήσεις Πολωνία- Εσθονία και Ουαλλία- Φινλανδία.  

 Στον 5ο, οι Βέλγιο, Σλοβακία και Ρουμανία, τη νικήτρια του Ισραήλ- Ισλανδία (στο ουδέτερο της Βουδαπέστης), και του Βοσνία- Ουκρανία. Ενώ στον 6ο οι Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία θα περιμένουν μία από τις Ελλάδα, Καζακστάν, Γεωργία ή Λουξεμβούργο. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για «ξερούς» αγώνες νοκ- άουτ, με κανονικότατη παράταση, αλλά και πέναλτι εάν χρειαστούν.

Ακολουθήστε το news24world.com στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

To Top