Αθλητικά

Euroleague Fantasy Challenge: Γιατί είναι απαραίτητη η αλλαγή προπονητή σε κάθε αγωνιστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Euroleague Fantasy Challenge: Γιατί είναι απαραίτητη η αλλαγή προπονητή σε κάθε αγωνιστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί ένας προπονητής να κάνει τη διαφορά στο Greek Fantasy Challenge του news24world.com; Φυσικά, αρκεί να επιλέξεις σωστά.

Το κορυφαίο παιχνίδι της Ευρωλίγκα είναι και πάλι εδώ και σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο Greek Fantasy Challenge του news24world.com!

Το EuroLeague Fantasy Challenge για τη σεζόν 2023-24, έχει ήδη ανοίξει και περιμένει να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να διαγωνιστείτε με άλλους παίκτες και να βαθμολογηθείτε με όσα κάνουν οι αθλητές που έχετε επιλέξει στο παρκέ και γιατί όχι και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Ως «fantasy»μάνατζερ έχετε μπάτζετ 100 μονάδες για να φτιάξετε την ομάδας σας, η οποία θα αποτελείται από 4 γκαρντ, 4 φόργουορντ, 2 σέντερ και 1 προπονητή. Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στα πραγματικά παιχνίδια της EuroLeague. 

Είστε ο προπονητής της δικής σας ομάδας, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε και προπονητή και αυτή η επιλογή μπορεί να καθορίσει τη θέση σας. Εμείς θα σας εξηγήσουμε γιατί η αλλαγή προπονητή, σχεδόν κάθε αγωνιστική, είναι απαραίτητη.

Η βαθμολογία του προπονητή εξαρτάται από το αποτέλεσμα της ομάδας του. Αναλυτικά:

Νίκη ομάδας με 11- 20 πόντους: +20

Νίκη ομάδας με 20+ πόντους: +25

Ήττα ομάδας με 0-10 πόντους, ή στην παράταση: -5

Ήττα ομάδας με 11- 20 πόντους: -10

Ήττα ομάδας με 20+ πόντους: -20

Έτσι, ο προπονητής στο EuroLeague Fantasy Challenge μπορεί να πάρει από 10 μέχρι 20 πόντους, όσους δηλαδή και ένας παίκτης αρκεί η ομάδα του να νικήσει. Η βαθμολογία του δεν επηρεάζεται σε περίπτωση που αποβληθεί από ένα παιχνίδι ή απουσιάσει.

Η αλλαγή κόουτς κάθε αγωνιστική είναι απαραίτητη και εξαρτάται από το πρόγραμμα της ομάδας. Δηλαδή, μπορεί o Αταμάν να είναι ο πιο ακριβός προπονητής με 10 credits, αλλά στην πρεμιέρα έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σαφώς, πιο καλή επιλογή θα είναι ένας άλλος κόουτς που έχει ευκολότερο έργο, όπως είναι για παράδειγμα ο Πάμπλο Λάσο (6,5 credits) της Μπάγερν Μονάχου που αγωνίζεται με την Άλμπα Βερολίνου και γλιτώνετε 3,5 credits που μπορούν να αξιοποιηθούν σε κάποιον παίκτη.

To Top